Pokret koji Trumpa naziva ‘Hitlerom’ zahtijeva da svima oduzme oružje

The Babylon Bee

SAD — Izvori diljem Sjedinjenih Država potvrdili su u petak da je dio stanovništva koji posljednje dvije godine uspoređuje predsjednika Donalda Trumpa s Hitlerom počeo zahtijevati da smjesta oduzme oružje svim građanima.

Strastveni prosvjedi i skupovi nedavno su zahtijevali da “opasni luđak” konfiscira oružje od svih.

“Trump je opasan tiranin, tako da bi jedino on trebao posjedovati smrtonosno oružje!”, viknula je jedna žena na prosvjedu protiv oružja. “Ljudima s oružjem očigledno ne možemo vjerovati. Umjesto toga, trebamo ga povjeriti samo najmoćnijem čovjeku na planetu, koji je uvijek iznova dokazivao da nije ništa bolji od najnasilnijih diktatora i ima potencijal postati totalitarcem željezne ruke!”




Držeći raznolike obojene natpise u zraku i uzvikujući razne slogane, prosvjednici su istodobno podržali ideju da je Donald Trump mahniti luđak i da svi građani koji žele posjedovati oružje kako bi zaštitili sebe i svoje obitelji imaju “krvi na svojim rukama”.

U vrijeme objavljivanja, nacija je nastavila okrivljavati vlasnike oružja za bilo koju pucnjavu u Sjedinjenim Državama, dok istodobno oslobađa Planirano roditeljstvo od grijeha ubojstva milijuna i milijuna beba.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.