Bezdušna generacija: Djevojka veselo slavi i snima pobačaj na TikTok-u

Megan Fox

Screenshot: Twitter

Ako vam je potreban dokaz da smo napravili pogrešno skretanje kao kultura, pogledajte ovaj video mlade djevojke koja slavi i snima svoj drugi i uspješan pokušaj pobačaja. Video pokazuje djevojku kako se sprema i pokazuje ispupčenje na svom trbuhu, da bi se potom odvezla do Planiranom roditeljstva i snimala kako slavi u čekaonici. Video završava uvećanom snimkom njezinog ultrazvuka gdje možete vidjeti kako njezino dijete nestaje iz maternice.

Gotovo je sigurno da će ova djevojka požaliti ne samo slavljenje smrti svog djeteta, već i to što je javno objavila svoj najmračniji dan. Mindy Robinson je na Twitteru istaknula vrlo dobru poantu: “OVO je što se događa kad indoktrinirate čitavu generaciju u razmišljanje da život nerođenog djeteta ima istu vrijednost kao i naručivanje hrane kroz prozor svog automobila.”




Ono što je osobito uznemirujuće, osim onog očiglednog, jest činjenica da društvene platforme ne zabranjuju ovakav sadržaj kao kršenje njihovih vlastitih standarda. Lila Rose iz organizacije Live Action imala je dosta toga reći na tu temu. “Nevjerojatno: Novi @tiktok video s 4M pregleda pokazuje djevojku kako veselo ulazi u Planirano roditeljstvo & ubija svoje djete na kameri”, tweetala je Rose. “To predstavlja kršenje bezbrojnih smjernica zajednice protiv: ‘Nasilnog sadržaja’, ‘Prikazivanja smrti’, ‘Komadanja ljudi’.” U siječnju, Tik Tok je banirao Live Action zbog prikazivanja pro-life videozapisa i slika s ultrazvuka.

Twitter je organizaciji Live Action zabranio oglašavanje i rekao im da se bilo što u vezi “postupaka pobačaja”, kao i slike s ultrazvuka, protivi njihovim uvjetima pružanja usluge. Navodno, to vrijedi samo kad ste pro-life organizacija. Pro-pobačajni video se još uvijek može vidjeti na Twitteru.