Izbila kontroverza nakon što je transrodna žena pobijedila na natjecanju otvaranja staklenki

The Babylon Bee

DES MOINES, IOWA — Iowa je uglavnom poznata po odabiru gubitničkih predsjedničkih kandidata, ali država ima i druge uzbudljive atrakcije, poput uzgoja sve naše hrane i natjecanja u otvaranju staklenki kako bi prikratili duge mjesece do ljetnih okružnih sajmova.

No, ove godine, jedna od natjecateljica uzburkala je strasti i izazvala kontroverzu: Michelle Braxton, rođena kao Michael Braxton, biološki je muškarac koji se natječe u ženskoj konkurenciji. Transrodni muški-u-žensko natjecatelj razbio je sve svoje protivnice, lakoćom otvarajući staklenke, dok su se biološke žene mučile kako bi održale korak.

“Michelle je jasno biološki muškarac i dopustiti da se natječe u ženskoj kategoriji našeg svjetski poznatog natjecanja u otvaranju staklenki nije fer prema ženama”, rekla je Phyllis Barlow, bivša pobjednica. Barlow je pobijedila na natjecanju tri godine zaredom s rekordnim vremenima ispod četiri minute za otvaranje staklenke s krastavcima. Ali njezinoj dugogodišnjoj vladavini sad je zaprijetila Braxton, koja otvara staklenke bez imalo napora.




“Kad bi se Braxton natjecala u muškoj konkurenciji gdje bi i trebala, ona bi bila samo prosječan otvarač staklenki”, rekao je jedan komentator. Ali nadmetanje protiv žena omogućuje mu da se istakne usred gomile žena, koje često mogu otvoriti staklenku samo uz pomoć muškarca ili s jednom od onih stvari za otvaranje staklenki kakvu možete vidjeti na televiziji.”

Braxton će se također natjecati u ženskoj konkurenciji na glasovitom državnom natjecanju Paralelno parkiranje 500.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.