Muslimanski lider: ‘Osvojit ćemo Rim i osloboditi Indiju i Španjolsku’

Screenshot: MEMRI TV

Taiseer Hussein, član skupine Hizb ut-Tahrir America, rekao je u govoru održanom 19. siječnja 2020. godine na konferenciji organizacije u Glendale Heights, državi Illionis, da je Alah obećao islamskoj naciji da će naslijediti Zemlju u cijelosti. Rekao je kako je prorok Muhamed prorekao da će islam osvojiti Konstantinopol (Carigrad) i Rim i da će biti uspostavljen kalifat i molio se da se ova posljednja dva proročanstva uskoro ispune jednako kao što se ispunilo i ono prvo. Naglašavajući da se ta proročanstva ne mogu ostvariti ako muslimani “implamentiraju nevjerovanje” ili slijede korupciju Zapada, Hussein je rekao da će islamska nacija uspostaviti kalifat, osvojiti Rim i osloboditi Palestinu, Kašmir, Indiju i Španjolsku, za koju je rekao da je okupirana islamska zemlja. Konferencija je bila naslovljena “Pomoć Alaha je blizu”.




Taiseer Hussein: “Alah je obećao ovoj islamskoj naciji u svom Kuranu da će islamska nacija naslijediti zemlju, da će islamska nacija vladati ovom zemljom. Ne samo dijelom zemlje — Zemljom.”

[…]

“Jasno, ovi hadisi nas podsjećaju na radosne vijesti koje nam je Prorok dao. To su: Broj jedan — otvaranje [tj. osvajanje] Konstantinopola. Broj dva — otvaranje [osvajanje] Rima. Rima? Kojeg Rima? Govorite o Rimu i Italiji? Vatikan? Tog Rima? Da, doista, tog Rima. Kako znate? Hadis je tako rekao.”

[…]

“Jeste li naišli na događaj iz povijesti kad je Rim bio otvoren [osvojen] otkako je hadis [pripovijedan]? Ne. Dakle, to je naša šansa. To je naša šansa, uz pomoć Alaha, da se Rim otvori [osvoji] Alahovim obećanjem, koje je spomenuto u ovom hadisu Proroka Muhameda. Nakon toga dolazi treća radosna vijest, nastavak kalifata metodom Proroka. Među te tri radosne vijesti, jedan je ispunjena, a to je otvaranje [osvajanje] Konstantinopola. Ostatak će biti uskoro ostvaren, s Alahovom pomoći.”

[…]

“Mi ćemo, kao nacija, svjedočiti, s Alahovom pomoći, povratku kalifata metodom Proroka i zatim ćemo kao nacija otvoriti [osvojiti] Rim i osloboditi Palestinu i ostatak. Molimo Alaha da nas učini onima koji ćemo svjedočiti ovom postignuću i ovim radosnim vijestima. Ali braćo i sestre, budite sigurni, da ove radosne vijesti nikad neće doći slijeđenjem i implementiranjem nevjerovanja u svim njegovim oblicima ili slijeđenjem korupcije i korumpiranih politika i politika Zapada ili tražeći podršku ili prijateljstvo od SAD-a, Britanije, UN-ovog Vijeća sigurnosti, da imenujemo neke, jer to su partneri u kriminalu i sprječavaju naciju od povratka i ujedinjenja pod islamom.”

[…]

“Ne sumnjamo da će Alah ispuniti svoje obećanje i dodijeliti nam kalifat metodom Proroka. Pod njegovim vodstvom Rim će biti otvoren [osvojen], Kašmir će biti oslobođen, Indija će biti oslobođena, Palestina će biti oslobođena, Andaluzija… Ponekad zaboravljamo na Andaluziju, koja je poznata kao Španjolska. Ta zemlja je bila naša 800 godina i nalazi se pod okupacijom, poput Kašmira, poput Palestine.”