Indija: Musliman uhićen zbog ubojstva hindusa kojeg su muslimanski prosvjednici živog spalili nakon što su mu odsjekli ruke i noge

“Kazna za one koji protiv Allaha i Poslanika Njegova vojuju i koji nered na Zemlji čine jeste: da budu ubijeni, ili razapeti, ili da im se unakrst ruke i noge odsijeku ili da se iz zemlje prognaju.* To im je poniženje na ovome svijetu, a na onome svijetu čeka ih patnja velika.” (Kuran 5:33)

Policija iz Delhija uhitila je optuženika po imenu Shahnawaz umiješanog u grozno ubojstvo 20-godišnjeg Dilbara Singha Negija 24. veljače tijekom anti-hinduskih prosvjeda u Delhiju. Njegovo osakaćeno tijelo otkriveno je kasnije, 26. veljače.




Dilbar Singh Negi je živ spaljen nakon što mu je muslimanska rulja mačem odsjekla ruke i noge. Prosvjednici su, nakon što su mu odsjekli ruke i noge, ostatak njegovog tijela bacili u vatru.

O incidentu je prvi izvijestio OpIndia, kad je rodbina stradalog Dalbira kontaktirala web stranicu i prijavila užasni incident.

Tijekom anti-hinduskih nereda u Delhiju ubijeno je najmanje 42 osobe, a više od 200 osoba je ranjeno. Nasilje koje su na ulice prenijele radikalne muslimanske mase potaknute spornim ciljem Kalifata 2.0, uzrokovalo je velike štete osobnoj i javnoj imovini.