Islamski učenjak koji je rekao da je koronavirus ‘Alahova kazna’ dobio koronavirus

Paul Joseph Watson

Islamski učenjak koji je rekao da je koronavirus “Alahova kazna” zbog lošeg postupanja s muslimanima u Kini, sad ima koronavirus.

Kako ironično.

Još u veljači, Hadi Al-Modarresi, koji živi u Iranu, rekao je da je izbijanje koronavirusa “nesumnjivo Alahov čin i predstavlja božansku kaznu Kinezima zbog njihovog postupanja, ismijavanja i nepoštivanja prema muslimanima i islamu, izvijestio je MEMRI-TV.

“Očigledno je da je širenje virusa Alahov čin. Kako to znamo? Širenje koronavirusa započelo je u Kini, drevnoj i ogromnoj zemlji, čija populacija čini jednu sedminu čovječanstva”, rekao je Al-Modarresi.

“Više od milijardu ljudi živi u toj zemlji. Vlasti u toj zemlji su tiranske i opsjedaju više od milijun muslimana koje su stavili u kućni pritvor. Novinari u toj zemlji počeli su se rugati nikabu muslimanskih žena i prisiljavali muslimanske muškarce da jedu svinjetinu i piju vino. Alah im je poslao bolest i ta bolest opsjeda 40 milijuna [kineskih ljudi]. Sad im je Alah nametnuo, i muškarcima i ženama, isti nikab koji su ismijavali, putem državnih vlasti i dužnosnika”, dodao je.

Sad je izvješćuje da se Al-Modarresi zarazio koronavirusom, što znači da ga je Alah očigledno kaznio zbog njegovih zlodjela.




Učenjak je poslao tweet svojih gotovo milijun sljedbenika koji je uključivao molitvu Muhamedu i objavu da se “zdravlje Njegove Eminencije značajno poboljšalo.”

Također je tweetao sliku sebe kako nosi kiruršku masku.

Korisnici Twittera nisu reagirali s previše suosjećanja.

“Alah 0 — koronavirus 1”, napisao je jedan.

“Pokazuje veliku sposobnost kompleksnog rasuđivanja. Naravno da se sve temelji na logici 7. stoljeća”, dodao je drugi.