Novinarka Ingrid Carlqvist u intervjuu otkrila užasnu islamsku taktiku za osvajanje Švedske

RAIR Foundation

Screenshot: RAIR

U ekskluzivnom intervjuu s Fondacijom RAIR USA, autorica i novinarka Ingrid Carlqvist detaljno je objasnila koncept “kulture dominacije” muslimanskih migranata u Švedskoj.

To se događa na dva različita načina. Jedan od njih je teroriziranje nemuslimana razbojstvima i zastrašivanjem, a odnedavno i ponižavanjem koje je usmjereno na autohtone švedske ljude. Ali isto tako potvrđivanjem dominacije kroz političke procese.

Ovo je bila česta tema u podcastima Ingrid, a ono što je započelo s pucnjavama bandi i nizom eksplozija sad uključuje i sadističke zločine koji se počinjavaju nad mladim Šveđanima, kako muškim tako i ženskim.

Carlqvist tvrdi da vladajuća stranka u Švedskoj, socijaldemokrati, zapravo odbijaju riješiti taj problem usprkos raširenim prosvjedima javnosti.

Zastrašujući razlog je “sporazum sklopljen s Muslimanskim vijećem Švedske u 90-ima, u kojem su rekli, ako obećate da ćete glasati za nas, dat ćemo vam utjecaj i novac za vaše organizacije i tako dalje.” Taj je sporazum između socijaldemokrata i Muslimanskog vijeća Švedske klasični primjer crveno/zelene osovine.

“Zapamtite moje riječi”, rekla je Ingrid, “imamo novu stranku, islamsku stranku pod nazivom Nyans, koja je pokušati ući u parlament 2022. godine”. Nyans želi u Švedskoj klasificirati islamofobiju kao zločin i osigurati da su muslimani uključeni u Ustav kao posebna skupina s posebnim pravima.

Drugim riječima, šerijat.

Zastrašujuću stvarnost predstavlja činjenica da su nasilni zločini koje počinjavaju maloljetnici protiv drugih maloljetnika u Švedskoj zabilježili dramatičan porast od 2016. godine.

Članak Instituta Gatestone pod nazivom “Švedska zlostavljana djeca” navodi da je u 2015. godini bilo 6.359 prijavljenih nasilnih zločina u kojima je osumnjičeni dijete mlađe od 15 godina. U 2019. godini, taj je broj narastao na 8.719 prijavljenih nasilnih zločina.”

Lako je zanemariti ove zločine kao pljačku, jer se od mladih žrtvava neminovno oduzima novac i ostale dragocjenosti. No, čini se kako je glavna svrha ponižavanje i to specifično usmjereno protiv autohtonih Šveđana, koje podrugljivo nazivaju “je*enim Svenima” ili sličnim uvredama i također često završavaju s golom žrtvom na koju nerijetko uriniraju.

A stvari postaju toliko loše da ih čak ni mainstream mediji ne mogu više ignorirati.

Noćni informativni program švedske televizije SVT2, Aktuellt, barem iznosi neke od priča i daje priliku policiji da obavijesti javnost o čemu se radi. Ipak, mediji još uvijek koriste kodirani jezik kako bi se izbjeglo bilo kakvo izravno povezivanje s osobama koje počinjavaju te zločine i razloge zbog kojih to rade.

Poslušajte kako jedan mladi švedski dječak, kojeg su opljačkali, pretukli i na kojeg su urinirali “kulturni obogačivaći” u Stockholmu, prepričava užasni napad:

U nastavku je intervju sa šeficom policije Carin Gotblad iz područja Švedske u kojem je mlada žrtva bila toliko žestoko ponižena:

Švedskim građanima je dosta političara koji njihovim zajednicama nameću opasne migracije, a ljevičarski mediji ih potom nazivaju “rasistim” i “fašistima” zbog njihovih prigovora.

RAIR je prethodno razgovarao s Ingrid Carlqvist u vezi taktike zastrašivanja koju je država koristila protiv bilo kojeg klasičnog Šveđana, kao i ljevičarskih aktivista prema bilo kome tko se usudi iskreno izvijestiti o problemu.

Švedski građani se već godinama kleveću, demoniziraju, kritiziraju, baniraju, hvataju i uhićuju zbog izražavanja protivljenja ilegalnoj imigraciji i učincima koje ona ima na njihove zajednice.

Sve više se čini kako će Švedska biti ta koja će biti prisiljena integrirati se u islamsku kulturu.