Roditelji zabrinuti da će morati odgajati vlastitu djecu usred zatvaranja vladinih škola

The Babylon Bee

SAD — Roditelji diljem nacije izrazili su svoju zabrinutost, strah i šok što će morati odgajati vlastitu djecu nakon privremenog zatvaranja vladinih škola.

Oni koji šalju svoju djecu u javne škole, usmjerili su svoje nezadovoljstvo prema vladi zbog neobavljanja njihovog glavnog posla, indoktriniranja njihove djece, barem privremeno.

“Odgajati, obrazovati i biti roditelj svojoj djeci?”, rekla je jedna iznervirana majka dok je njezina tinejdžerska kćer sjedila kod kuće, dosađujući se i nemajući što raditi. “Ali to je posao vlade! što bih ja trebala učiniti? Naučiti ih stvari? Usaditi u njih svoje vrijednosti? Podignuti ih na pravilan način?”




“Iskreno, ako ovo potraje, morat ću se odseliti u drugu zemlju gdje mogu računati na vladu da će odgajati moju djecu. Ovo je smiješno.”

Srećom, roditelji su brzo otkrili da bi jednostavno mogli raditi ono što uobičajeno rade kad im se djeca vrate iz škole, pustiti ih da se sami zatvore u svoje sobe s nesmetanim pristupom internetu, prekrasnom mjestu na kojem se nikad ne dogodi ništa loše.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.