Narko-karteli se prebacili na proizvodnju sredstva za čišćenje ruku

The Babylon Bee

MEKSIKO — Narko-karteli diljem Meksika i čitave Srednje i Južne Amerike objavili su da prekidaju s proizvodnjom heroina, metamfetamina i kokaina i da sad proizvode daleko unosniju drogu koja na ulici nosi ime “antiseptik za ruke”.

Narko-karteli brže-bolje preinačuju svoje montažne trake kako bi se uskladili s novim zahtjevima na tržištu i ispumpavali sve više i više antiseptika za ruke, govoreći kako se Amerikanci preko granice “ne mogu zasititi” ove ovisne supstance.

“Ovo je trenutačno najvrući proizvod na ulicama”, rekao je Carlson “Biljarska kugla” Lopez, diler iz Albuquerquea. “Svi su se zakačili na njega — imamo bake, kućanice, pa čak i školsku djecu koja ga želi okusiti. Vaš prvi hit je besplatan, ali nakon toga ste naši, yo.”

“Hej, momak, ‘oš šrtcaj antiseptika za ruke?”, rekao je potom mladiću u prolazu. “Ovaj ja častim.”




Jedan kartel počeo je proizvoditi ono što DEA (Agencija za suzbijanje droge) naziva dosad najčišćim, najovisnijim antiseptikom za ruke, “Plavo Nebo”. Antiseptik Plavo nebo ubija 99,99999% klica, dok manje čiste verzije droge ubijaju samo 99,9% klica i bakterija.

“Širenje ove opasne nove početne droge predstavlja epidemiju”, rekao je agent DEA-a dok je visoko u zraku držao malu plastičnu vrećicu koja je sadržavala kapljicu antiseptika za ruke Plavo Nebo.” Samo prošlog tjedna, zaustavili smo kamion kojem je odredište bio restoran s piletinom ovdje u Novom Meksiku, ali umjesto kanta s piletinom, on je zapravo sadržavao na tisuće kilograma antiseptika za ruke.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.