Ocasio-Cortez: ‘Ako se ne zarazite s virusom, vi ste rasist’

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — U videozapisu na Instagramu snimljenom u njezinom luksuznom stanu u Washington D.C.-u, socijalistica Alexandria Ocasio-Cortez pozvala je sve Amerikance da se zaraze s Wuhanskim virusom kako bi dokazali da prihvaćaju viruse i bolesti svih boja i nacionalnosti.

“Ako se odbijate zaraziti koronavirusom samo zato što je kineski, vi predstavljate sve ono što nije u redu s ovom zemljom”, izjavila je pokušavajući shvatiti kako rukovati tosterom. “Svakim centimetrom Amerike puze klice mržnje i mi moramo istrijebiti svaki nagovještaj rasizma dočekujući ovu bolest s otvorenim rukama.”




“Moramo zaustaviti proganjanje ove hrabre bolesti od boje samo zato što je iz strane zemlje”, rekla je u videu na Instagramu, “Amerikanci se segregiraju od ovog kineskog virusa i ova mrska netrpeljivost mora prestati.”

Ocasio-Cortez se, naravno, zatvorila u karantenu, ali kaže kako za nju vrijede drukčija pravila budući da je važna političarka. “Ja imam, kao, pločicu s imenom i sve ostalo”, rekla je. “Ako vi to učinite, to je rasističko. Ako ja to učinim, onda je to za veće dobro. Svi Amerikanci su jednaki, ali neki Amerikanci su jednakiji od drugih.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.