Migranti u izbjegličkom kampu u Njemačkoj izazvali nerede, isticali ISIS-ovu zastavu nakon što su stavljeni pod karantenu

Paul Joseph Watson

Migranti smješteni u izbjegličkom kampu u Njemačkoj počeli su izazivati nerede, isticati zastavu ISIS-a i naposljetku pokušali pobjeći nakon što su stavljeni pod karantenu zbog koronavirusa.

Nakon što je migrant bio pozitivan na testu za koronavirus u objektu u Suhlu u Turingiji, naređena je karantena za ostalih 533 rezidenta i kamp je zatvoren.

“Ali ta mjera, koja u doba korone ne izgleda nimalo neobično, očigledno je izazvala bijes tražitelja azila”, izvješćuje Compact Online. “Neki od njih započeli su nerede i sprječavali ostale od ulaska u blagovaonicu kako bi iznudili štrajk glađu. Rečeno je da su pokušali napustiti objekt kroz kanalizaciju kako bi se dokopali obližnjeg grada.”

Prema glasnogovorniku policije, Wolfgangu Nicoli, migranti su se potom okupili kod ulazne kapije i zaprijetili spaljivanjem objekta ističući pritom ISIS-ovu zastavu.

Činjenica da uopće posjeduju ISIS-ovu zastavu je dovoljno šokantna.




Na mjesto događaja poslano je 50 policijskih službenika kako bi ugušili nerede. Isti migrantski kamp bio je poprište nereda 2015. godine kao odgovor na muškarca koji je istrgnuo stranice iz Kurana.

“Opasnost da će korona također izbiti u ostalim skloništima je sveprisutna, očekuju se daljnja ograničavanja javnog života”, navodi se u izvješću. “Teško je zamisliti da su kapaciteti sigurnosnih snaga i medicinskog osoblja dovoljni da ljute ilegalne imigrante, koji se ne žele pridržavati zaštitnih mjera protiv širenja COVID-19, drže pod kontrolom.”

“Ako Wuhanski virus dovede do velikih društvenih nemira u Njemačkoj, mnogobrojne ‘izbjeglice’ u zemlji će vjerojatno igrati značajnu ulogu”, upozorava Dave Blount.

Kao što smo istaknuli jučer, migranti u Napulju u potpunosti ignoriraju karantenu i nesmetano tumaraju ulicama tog grada.