Video snimke pljačke, tuča u supermarketima u Londonu i Parizu

Paul Joseph Watson

Video snimke iz Londona i Pariza prikazuju “mladež” koja pokušava pljačkati trgovine i započinjati tuče kao odgovor na epidemiju koronavirusa.

Isječak na kojem se vide ulazna vrata trgovine Sainsbury’s u središnjem Londonu prikazuje mladiće koji pokušavaju razbiti vrata supermarketa u pokušaju provale.

Prema Daily Mailu, video također “prikazuje nekoliko mladića koji su se išuljali iz dućana na New Kent Roadu”, nakon krađe alkohola.

“Policija je rekla da se osoblje Sainsburyja suočilo s muškarcima koji su postali “neprijateljski i prijeteće” raspoloženi i koji su pobjegli nakon što su uništili izlog trgovine”, navodi izvješće.

Policija je kasnije uhitila četvoricu muškaraca u dobi između 20 i 22 godine.

U međuvremenu, drugi isječak iz supermarketa Lidl u Aubervilliersu u blizini Pariza pokazuje još “mladeži” koja se međusobno bori, od kojih neki nose oružje.

Nije poznato jesu li pojedinci na snimci pljačkali trgovinu ili su se samo tukli.




Još jedan video isječak prokazuje kupce u supermarketu u Londonu koji viču jedni na druge i svađaju se tijekom panične kupnje.

Jedan drugi video isječak iz Tescoa u Londonu prikazuje kupca koji prijeti da će “dovesti svoje prijatelje” nakon što mu trgovina nije dozvolila kupovinu vode iznad određenog limita.

Čini se kako video snimke imaju nešto zajedničko; Protagonisti se čine vrlo “različitima”, što je, kao što znamo, definitivno snaga.