Demokrati zabrinuti da bi prijedlog zakona o poticajima mogao potaknuti ekonomiju

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Usred političke prepirke oko potencijalnog paketa financijske pomoći građanima, demokrati su upozorili Amerikance da bi prijedlog zakona o poticajima mogao potaknuti ekonomiju.

“Ovaj prijedlog zakona o poticajima mogao bi potaknuti ekonomiju — što bi naštetilo našim šansama da zaustavimo lošeg narančastog čovjeka”, rekao je senator Chuck Schumer. “Ne možemo prenaglasiti koliko bi štete to predstavljalo našoj kampanji 2020. Najmanje što nam treba je snažna ekonomija u studenom.”

“Ovaj paket poticaja je zastrašujući. On specifično uključuje financiranje za poticanje Trumpove ekonomije, a to ne smijemo dopustiti.”




“Mi ga ne možemo podržati kako bismo otkrili što je u njemu — tada bismo slučajno mogli povećati Trupove šanse za reizbor”, rekla je predsjednica Zastupničkog doma Nancy Pelosi. “Moramo biti oprezni ovdje.”

Nakon što su pročitali dio prijedloga zakona, demokratski čelnici su ostali zbunjeni budući da su saznali da bi zapravo vratili novac natrag poreznim obveznicima, umjesto da bi ga oduzeli. “Je li to uopće legalno?”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.