Stranka ljubavi i tolerancije želi smrt političkom protivniku

The Babylon Bee

SAD — Stranka poznata po tome što prema svima iskazuje ljubav i toleranciju također je ovaj tjedan poželjela smrt svog političkog protivnika, budući da su mnogi demokrati na društvenim medijima eruptirali u slavlju nakon vijesti da je senator Rand Paul testiran pozitivan na koronavirus.

“Volite sve, osim ako su na drugoj strani političkog spektra od vas i u tom slučaju mogu umrijeti od užasne smrti”, rekao je glasni progresivni aktivist Squish McGee. “Mi volimo ljude koji su različiti od nas, tako dugo dok razmišljaju na potpuno isti način. Važna je samo ljubav, brate. Također, želim da umreš ako razmišljaš imalo drugačije.”




Kćer predsjednice Zastupničkog doma Nancy Pelosi, Christine, tweetala je: “Susjed Randa Paula je bio u pravu”, osvrnuvši se na incident u kojem je Paulov susjed brutalno napao senatora, ponovno pokazavši koliko su Pelosiji dobri katolici. “Mi ne mrzimo sve”, rekla je Christina Pelosi. “Mi smo dobri katolici i nije nam dozvoljeno mrziti. To je jednostavno znanost.”

“I onako usput, željela bih da je Rand bio premlaćen do smrti i nadam se da će koronavirus završiti posao koji je započeo Paulov susjed”, dodala je. “Također, kako se usuđujete.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.