Liberal liječen hidroksiklorokinom se nada da će svejedno umrijeti od COVID-19 kako bi dokazao da je Trump glup

The Babylon Bee

NEW YORK, NEW YORK — Kad je Jeffrey Walton bio pozitivan na testiranju za COVID-19, nadao se brzom ozdravljenju. No, budući da su ga liječili hidroksiklorokinom, eksperimentalnom terapijom za koju se zalaže Donald Trump, sad se nada da će brzo umrijeti kako bi dokazao da je Trump idiot.

I dok Trump daje ljudima nadu da bi hidroksiklorokin mogao spasiti živote, njegovi politički protivnici nazvali su je lažnom nadom i tvrdili da Trump nema pojma o čemu govori. Walton, doživotni demokrat, pridružio se u nazivanju Trumpa “neodgovornim” i “ignorantom”, a sad mu se pruža jedinstvena prilika to dokazati jednostavnim umiranjem. “To je tako dobro prilika, ne želim je propustiti”, rekao je Walton.




Doktor Glenn Logan, Waltonov liječnik, rekao je da njegova situacija varira iz trenutka u trenutak. “Nakon što smo mu dali hidroksiklorokin, stvarno ga je uzbudila ideja da će svojom smrću dokazati da je Trump glup, a njegovo dobro raspoloženje pomoglo je njegovom stanju i počeo se oporavljati. No, budući da bi to samo pomoglo Trumpu, njegovo ozdravljenje ga je učinilo depresivnim, što je uzrokovalo pogoršanje njegovog stanja. Što ga je doista usrećilo. Što je pomoglo njegovom oporavku i… Pa, bio je to čudan ciklus.”

Dr. Logan upozoravao je Waltona da postoji mogućnost njegovog potpunog oporavnka. Walton se pokušava pripremiti za takav razvoj događaja — svijet u kojem nije sve crno-bijelo i u kojem Trump u nekim stvarima može biti u pravu — ali inzistira da bi radije želio umrijeti.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.