Bernie Sanders izašao iz utrke za predsjednika pošto su ciljevi njegove kampanje već postignuti

The Babylon Bee

BURLINGTON, VERMONT — Bernie Sanders je odustao od utrke za predsjednika pošto su ciljevi njegove kampanje već ostvareni. Ti su se ciljevi uglavnom sastojali od zatvaranja svih u gulage i uništavanja ekonomije.

Budući da je panika oko koronavirusa već ostvarila ciljeve njegovih socijalističkih politika, Sanders je shvatio da zemlji više nije potrebna njegova javna služba. Nezaposlenost je porasla u nebo, u trgovinama namirnica ispražnjene su police i svi su zatvoreni u svojim kućama pod prijetnjom uhićenja. Ovaj “idilični raj” je upravo ono što je Sanders želio, stoga je poručio da može napustiti utrku za predsjednika zadovoljan što je njegova vizija ispunjena.




“Ova smrtonosna pandemija kakva se viđa jednom u životu već je postigla ono što socijalizam želi postići”, rekao je Sanders u svom oproštajnom govoru. “Budući da moje usluge više nisu potrebne, ja ću obustaviti svoju kampanju i vratiti se svojoj kući. Zapravo, jednoj od svojih kuća. Još nisam odlučio kojoj. Ljetni kamp je lijep i na osamljenom mjestu, ali vjerojatno ću pričekati dok vrijeme malo ne zatopli.”

“Ah, biti bogati socijalist je prilično dobro, zar ne?”

Sanders je također istaknuo kako su njegovi drugi glavni ciljevi, hiperinflacija i totalna ovisnost o vladi, također već na putu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.