Nesreća pri skoku s padobranom proglašena kao smrt od koronavirusa

The Babylon Bee

LAKE ELSINORE, KALIFORNIJA — Lokalni muškarac Brett Garfield jučer je tragično izgubio život u nesreći pri skoku s padobranom. Medicinski su stručnjaci njegovu smrt brzo proglasili kao smrt od koronavirusa. Garfield nije bio testiran za koronavirus, ali je ispoljavao mnogo simptoma, poput patnje i umiranja, stoga su ga brže-bolje dodali na brzo rastuću statistiku smrti od koronavirusa.

“Jučer je Brettov 42-godišnji život bio tragično prekinut, vjerojatno zbog koronavirusa, dok se pri velikoj brzini strmoglavio na zemlju”, rekao je zdravstveni dužnosnik okruga Riverside. “Proklet bio, koronaviruse! Koliko ćeš još ljudi uzeti od nas? KOLIKO JOŠ!?!?”




Dok se Garfieldovo mrtvo tijelo strugalo sa zemlje ogromnom medicinskom lopaticom, način na koji inače rješavaju ovakve stvari, mrtvozornik je stajao pokraj njega i vodio bilješke u svoj notes. “Bome, izgleda mi poput koronavirusa. Da se samo socijalno distancirao od tla ili nosio masku, bio bi još uvijek OK. Dodajte ga na spisak, momci.”

“Pretpostavljam da biste mogli reći da” — u tom trenutku je stavio svoje naočale za sunce radi dramatičnog učinka — “nije shvatio ozbiljnost situacije.”

Mrtvozornik je proveo ostatak dana proglašavajući smrt žrtve autobusne nesreće, muškarca kojeg je udario teretni vlak i lika kojeg je zdrobio prodajni automat kao preminule od koronavirusa.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.