Žestoki prosvjedi demokrata nakon što je Planirano roditeljstvo počelo nuditi pobačaje štenaca

The Babylon Bee

SAD — Demokrati su se konačno okrenuli protiv Planiranog roditeljstva nakon što je organizacija najavila svoj program pobačaja štenaca.

Mnogi su smatrali da će demokrati braniti baš sve što Planirano roditeljstvo radi, ali čini se kako je gigant pobačajne industrije napokon učinio nešto što su demokrati voljni kritizirati: ubijanje štenaca u maternici.

Pobačaji za pse izvode se u sklopu novog programa “Planiranog roditeljstva za pse”. Planirano roditeljstvo program naziva “Zdravstvenom zaštitom kuja” i poručuje kako je nužan za pseće zdravlje i njihovo emocionalno blagostanje. Slobgan programa glasi “Njezino leglo, njezin izbor”. “Ubijte štenad — bez obzira na sve.” Također su najavili prodaju pobačenih dijelova štenadi najpovoljnijim ponuditeljima.




“Ovo je nečuveno!”, vikao je jedan prosvjednik ispred klinike Planiranog roditeljstva u Portlandu. “Planirano roditeljstvo ubija dragocjene psiće, pretvarajući se da je to samo zdravstvena zaštita za pse. Oni sudjeluju u modernom holokaustu koji će prekinuti milijune života slatkih malih štenaca. Oni profitiraju ubojstvom nerođenih štenaca. To je u potpunosti van njihovog karaktera! Ne mogu vjerovati da bi mogli učiniti nešto takvo.”

Demokrati kažu da će okončati svoje prosvjede ako se Planirano roditeljstvo složi da će se vratiti natrag ubijanju samo ljudskih beba.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.