Istraživanje: Većina obrazovanih kod kuće dolazi na koledž očajno nepripremljeni za rodne studije

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Obrazovni stručnjaci i kreatori politika oglasili su danas alarm nakon što je novoobjavljena studija otkrila da oni obrazovani kod kuće imaju osamdeset milijardi posto veću vjerojatnost da će započeti svoje obrazovanje na koledžu šokantno nepripremljeni za rodne studije. Prema riječima dužnosnika u sindikatu učitelja koji su upoznati sa situacijom, roditelji koji školuju svoju djecu kod kuće zanemaruju naučiti svoju djecu čak i onim najosnovnijim načelima rodnog identiteta.

“Besprimjeran broj slabo obrazovane djece dolazi na koledž i zapravo se identificira sa svojim biološkim spolom”, rekla je dr. Xindi Pavlovix. “To je zabrinjavajući trend. Ta djeca ne uče osnovnu razliku između biološkog spola i rodnog izražavanja ili identiteta. Upitala sam jednog od mojih muških studenata koji je njegov rodni identitet i preferirana osobna zamjenica, a on je samo zurio u mene s glupim pogledom na svom licu. Nevjerojatno!”




Kako bi osigurali preokretanje ovog uznemirujućeg trenda, edukatori su sugerirali potpunu zabranu kućnog obrazovanja. Drugi su sugerirali poduzimanje još rigoroznije mjere i potpuno zabranjivanje roditeljstva. “Roditelji su zastarjela relikvija patrijarhalnog društva”, rekla je dr. Pavlovix. “Oni ugrožavaju našu djecu i moraju se odmah ukloniti ih kuće.”

Kad su jednog od lokalnih očeva oca upitali za komentar o čitavoj situaciji, on je samo slegnuo ramenima i nastavio lekciju “Vještina dobrog gađanja puškom i Ustavno pravo” svojih 14-ero djece.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.