SAD izvijestile o najvećem jednodnevnom porastu slučajeva Sindroma rastrojstva zbog Trumpa

The Babylon Bee

SAD — Amerika je jučer pretrpjela najveći jednodnevni porast u slučajevima Sindroma rastrojstva zbog Trumpa (Trump Derangement Syndrome – TDS), dodajući 317.259 novih slučajeva. To je broj američkih slučajeva dovelo do otprilike 59 milijuna, dok se u svijetu broj slučajeva ove smrtonosne bolesti povećao na 110 milijuna.

Ovaj porast u broju slučajeva uzrokovala je sve veća žurba predsjednika Trumpa da ponovno otvori ekonomiju i dozvoli ljudima povratak na posao. Znanstvenici su primijetili da je to ekvivalentno ropstvu.

S naglim porastom Sindroma rastrojstva zbog Trumpa, američki dužnosnici ne vide realni vremenski period ponovnog otvaranja demokratskih umova diljem nacije. “Mi ne smijemo ovdje riskirati”, rekao je dr. Anthony Fauci. “To bi moglo potrajati mjesecima. Moglo bi potrajati godinama. Ono što ćemo možda vidjeti je postupno otvaranje umova na temelju pojedinačnih država.”




I dok su neke statistike sugerirale da je postignut vrhunac u slučajevima Sindroma rastrojstva zbog Trumpa, drugi izvori sugeriraju da je povećanje u broju slučajeva tek počelo.

“Naši modeli bili su od prvog dana prilično točni”, tvrdio je Ron Whitley sa Sveučilišta Washington. “A mi ovdje ne vidimo vrhunac. Naši podaci sugeriraju lagano povećanje slučajeva tijekom ljeta i potom veliki porast u broju slučajeva oko 4. studenog ili tako nešto.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.