Tom Cotton, Dan Crenshaw iznijeli nove optužbe protiv Kine

Daily Wire News

Screenshot: YouTube/Fox News

Senator Tom Cotton (Rep.-Arkansas) i zastupnik Dan Crenshaw (Rep.-Texas) iznijeli su ovaj tjedan nove optužbe protiv Komunističke partije Kine tijekom intervjua s voditeljem Fox News-a Seanom Hannityjem, rekavši da je Kina dozvolila širenje koronavirusa u druge zemlje diljem svijeta.

Dvojac je pojavio u emisiji Fox News-a “Hannity” kako bi razgovarao o novom prijedlogu zakona koji su iznijeli u Zastupničkom domu i Senatu koji bi Amerikancima omogućio podnošenje tužbi protiv Kine za saveznom sudu “kako bi zatražili odštetu zbog smrti, ozljede i ekonomske štete koju je uzrokovao Wuhanski koronavirus”.

“Za mene, najočitija i najkukavičkija zla stvar koju je učinila kineska vlada — vidjeli su koliko je stanje loše u provinciji Wuhan, stoga su prekinuli sva putovanja u i iz Wuhana unutar Kine, ali su dozvolili međunarodne letove”, rekao je Hannity. “Kako lijepo od njih.”




“Točno. 5 milijuna ljudi je napustilo Wuhan”, rekao je Crenshaw. “Oni su dozvolili širenje virusa. Oni su znači da će se proširiti, širili su lažne govorne točke kao, na primjer, neće se širiti s čovjeka na čovjeka. Oni nisu dopustili istraživanje znanstvenicima. Liječnici koji su pokušali oglasiti alarm su nestali. Sakrili su broj smrti i zaraza.”

Cotton je učinio korak više kad je govorio o “zlim namjerama kineskih čelnika”, rekavši da su “namjerno” dozvolili “ovom virusu izlazak van njihovih granica”.

“Također ste spomenuli i gomilanje osobne zaštitne opreme i pokušaja profitiranja ili čak slanja kineskih dronova u Ameriku kako bi prikupili podatke i poslali ih natrag”, nastavio je Cotton. “Kina mora platiti za sve ovo.”