Baptisti oduševljeni što sad mogu nositi maske u trgovinama alkoholnih pića

The Babylon Bee

SAD — Baptistički vjernici izjavili su kako su “apsolutno oduševljeni” viješću da sad mogu nositi maske za lice u trgovinama alkoholnih pića, koje sprječavaju da ih bilo tko prepozna.

Čim su ljudi počeli nositi maske u javnosti, baptisti su brzo iskoristili priliku kako bi u potpunosti pokrili svoja lica dok kupuju pivo, vino ili žestoko alkoholno piće. Pastori i laički vjernici podjednako su pohitali u svoje lokalne trgovine alkohola, gomilajući sanduke piva i vina. Trgovine alkoholnih pića diljem nacije izvijestile su golemo povećanje u prodaji potaknuto maskiranim baptistima, održavajući tako lokalne ekonomije na površini tijekom ovih teških vremena.




“Možemo pokriti svoja lica u trgovini alkoholnih pića? Ja sam za”, rekao je jedan baptistički pastor iz Cincinnatija izrađujući od starih halja masku koja prekriva čitavo lice. “Ali, uh, samo da budem jasan: Ja idem tamo samo kako bih provjerio kupuje li netko od mojih članova crkve alkohol. To je, uh, moja pastoralna dužnost.”

“I možda ću onako usput kupiti malo soka od grožđa za pričest”, dodao je nabacivši masku na lice i krenuo do obližnje trgovine kako bi obavio svoju “svećeničku službu”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.