Nobelovac tvrdi da je koronavirus došao iz wuhanskog laboratorija, sadrži umetke HIV-a

Shane Trejo

Francuski znanstvenik i dobitnik Nobelove nagrade, Luc Montagnier, izazvao je kontroverzu svojim stavom da Kineski koronavirus potječe iz laboratorija i da je vjerojatno nastao kao dio nekakve vrste eksperimenta spajanja gena koji je krenuo po zlu.

Montagnier je francuskom kanalu CNews i na podcastu Pourquoi Docteur rekao da elementi virusa humane imunodeficijencije (HIV) i elementi “klica malarije” jasno ukazuju da je COVID-19 bio stvoren u laboratoriju.

“Gradski laboratorij u Wuhanu se specijalizirao u tim koronavirusima još od ranih 2000-ih. Oni imaju stručnost na tom području”, izjavio je Montagnier.

Montagnier je dobio Nobelovu nagradu na području medicine 2008. godine jer je identificirao virus AIDS-a zajedno s profesoricom Françoise Barré-Sinoussi. Montagnierova spremnost da iznese određene neugodne istine o koronavirusu izazvala je prezir njegovih establišmentskih kolega. Usprkos njegovoj dugogodišnjoj povijesti doprinosa znanosti, njegovi kolege ga žele uništiti jer se nije pokorio službenoj narativi kineske propagande koju zagovaraju skupine poput Svjetske zdravstvene organizacije.

“Za svaki slučaj ako ne znate, dr. Montagnier se posljednjih godina nevjerojatnom brzinom kotrlja nizbrdo. Od neutemeljene obrane homeopatije do zagovaranja antivaksera. Što god rekao, samo mu nemojte vjerovati”, napisao je Juan Carlos Gabaldon u tweetu.




Big League Politics je izvijestio o podrijetlu koronavirusa i kako je establišment očajnički pokušavao ušutkati svako preispitivanje službene narative:

Big Tech (velike tehnološke kompanije – op. a.) očajnički pokušavaju suzbiti vijesti da Kineski koronavirus ima “HIV” umetke koji indiciraju da je potencijalno biooružje.

Izvješće Zerohedge-a napomenulo je da su istraživači iz Indije došli do tog zaključka nakon proučavanja njegovog genoma.

“Na naše iznenađenje, te umetnute sekvence ne samo da su nisu prisutne u S proteinu SARS-a, već također nisu primijećene niti u jednom drugom članu porodice Coronaviridae (dopunska slika). To je zapanjujuće jer je malo vjerojatno da je virus u tako kratkom vremenu prirodno stekao takve jedinstvene umetke”, zaključili su indijski znanstvenici…

Ova nevjerojatna vijest uklapa se u prošlotjedno izvješće Big League Politics i mogućem podrijetlu izbijanja u istraživačkoj ustanovi za opasne patogene u Wuhanu, Kini…

Big Tech očajnički pokušava potisnuti ove informacije koje bi mogle biti presudne u razumijevanju podrijetla pandemije koronavirusa koja je u svijetu prouzročila paniku.

Montagnier vjeruje da se koronavirus mogao stvoriti dok su znanstvenici pokušavali sintetizirati cjepivo protiv HIV-a. Međutim, postoji vrlo realna mogućnost da je virus namjerno stvoren kao oružje kako bi pojačao potrebu za globalizmom.