Sjeverna Koreja izvješćuje da je Kim Jong Un ‘najživlja osoba u svemiru’

The Babylon Bee

PYONGYANG — Demokratska Narodna Republika Koreja izvijestila je danas da Kim Jong Un nije mrtav, već je u stvari “najživlja osoba u svemiru”.

“Američke lažne vijesti govore da je Vrhovni vođa mrtav, ali mi smo doznali da je živ više od bilo koje druge osobe u povijesti”, rekao je glasnogovornik. “Ako leži u vegetativnom stanju, to je samo zato što je toliko prepun života, poput obilnog obroka i treba vremena kako bi temeljito probavio sav taj život. Toliko života. Toliko sjajnog života.”

Prema službenom priopćenju koje je objavila Središnja novinska agencija Koreje, diktator nije mrtav, već je življi od samog života. “Mislite na najživlju stvar ikad: neukrotivo derište, cvijet u cvatu ili ljutitog medvjeda. Pulsirajući, prepun života: to je sama suština našeg Vrhovnog vođe.”




“Liječnici su ostali zadivljeni koliko je živ. Najživlja osoba ikad”, rekao je glasnogovornik. Nakon toga je rekao da je Kim Jong Un jutros otrčao maraton od 50 milja za manje od dvanaest sekundi samo zato što je u njemu bilo toliko života koji je trebao sagorjeti. “I nakon toga, naš veliki i veličanstveni vođa zamahnuo je svojim krilima i odletio do sunca, donoseći sunčeve zrake s neba kako bi dao našem narodu dar vatre.”

“Živio veličanstveni i definitivno živući Kim Jong Un!”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.