Inspirirajuće: Celebrityji svojim jahtama ispisali ‘Svi smo zajedno u ovome’

The Babylon Bee

MALIBU, KALIFORNIJA — Mnogi su opisali scenu kao zapanjujuću ili nadahnjujuću. Drugi su bili toliko dirnuti da nisu mogli pronaći riječi kojima bi izrazili svoje osjećaje. Većina je uglavnom plakala.

Bez obzira na to kako su izrazili svoje emocije, svi su se složili da je prizor u blizini obale Malibua u ponedjeljak bio upravo ono što je Americi potrebno kako bi prebrodila ovu pandemiju. Celebrityji su okupili svoje višemilijunske jahte na vodama Tihog Oceana i njima ispisali “SVI SMO ZAJEDNO U OVOME”.

“Mi smo baš kao i vi”, rekla je Ellen DeGeneres na svom Instagramu dok su njeni sluge usmjeravali njezinu jahtu na poziciju apostrofa. “Da, ja možda imam jahtu, a vi ste bili samo na čamcima Storybook kanala u Disneylandu, ali svejedno. To je manje-više ista stvar.”




“Ostanite kod kuće, spasite živote — to nije toliko teško”, rekao je Patton Oswalt, čija je flota jahti načinila čak nekoliko slova. “Gledajte, siromašni ljudi, nije vrijedno riskirati svoj život samo kako biste otišli do McDonald’sa ili na posao ili što god vi seljaci radite po čitave dane.”

Nakon što je ova egzibicija završila, Oswalta je njegov vozač odvezao kući u limuzini s vrućom kupkom dok je ovaj šmrkao nekoliko milijuna dolara vrijedan kavijar u prahu.

“Čitavo čovječanstvo se bori protiv ovoga zajedno i svi smo kao jedno”, rekla je Lady Gaga, koja je nosila kupaći kostim izrađen od zlatnih cigli. “Iako, mislim, ne pokušavajte se popeti na moju jahtu. Moji čuvari će vas doslovno upucati. To nije metafora.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.