Smjernice WHO-a potiču podučavanje djece mlađe od 4 godine o ‘masturbaciji’ i ‘rodnom identitetu’

Paul Joseph Watson

Smjernice WHO-a za seksualno obrazovanje preporučuju da se djeca u dobi od 0-4 godine podučavaju o “masturbaciji” i “rodnom identitetu”.

“Standardi za seksualno obrazovanje u Europi: Razvojni okvir za donositelje politika, obrazovne i zdravstvene vlasti i stručnjake” Svjetske zdravstvene organizacije savjetuju da se djeca podučavaju o seksualnom samozadovoljavanju i transrodnosti čak prije nego u potpunosti nauče govoriti.

WHO savjetuje da se djeci u dobi od 0-4 godine daju “informacije o uživanju i zadovoljstvu pri dodirivanju tijela… masturbaciji.”

Kod djece također treba poticati “stjecanje svijesti o rodnom identitetu” i dati “pravo da istražuju rodne identitete”.

Pri dobnoj skupini od 4-6 godina, edukatori se potiču da “daju informacije o istospolnim seksualnim vezama” i “pomognu da djeca razviju poštovanje prema drukčijim normama u pogledu seksualnosti.”




Naravno, ni u jednom razumnom svijetu, nijedno dijete u ovoj dobi ne bi smjelo biti izloženo bilo kakvim informacijama o seksu.

Iako su bili suučesnici u kineskom prikrivanju izbijanja koronavirusa, mediji su WHO stavili izvan dometa bilo kakve kritike.

Mreže društvenih medija uklanjaju materijal i baniraju ljude koji kritiziraju smjernice Svjetske zdravstvene organizacije.

S obzirom na to da globalno zdravstveno tijelo zagovara nametanje ovakve boleštine maloj djeci, odluka Trumpove administracije o povlačenju sredstava svakim danom izgleda sve bolja.