New York zabranio korištenje svih znanstvenih, medicinskih dostignuća koja su ostvarili kršćani

The Babylon Bee

NEW YORK, NEW YORK — Gradsko vijeće New York Cityja potvrdilo je u ponedjeljak da je zabranilo korištenje svih znanstvenih i medicinskih otkrića koja su napravili kršćani.

Od teorije gravitacije i Keplerovih zakona planetarnog gibanja do različitih kirurških i sterilizacijskih tehnika, u gradu je zabranjen svaki moderni znanstveni i medicinski koncept koji su izvorno otkrili kršćani.

“Ne smijemo dozvoliti Newyorčanima primanje medicinskih tretmana koje su izvorno otkrili pristrani, netrpeljivi kršćani ispunjeni mržnjom”, rekao je u govoru gradonačelnik De Blasio. “Mi samo želimo zaštititi svoj grad od netrpeljivosti.”




Sva cjepiva odmah su bačena u Atlantski Ocean nakon što je vijeće grada New York Cityja doznalo da ih je prvi otkrio Louis Pasteur. Također su spaljeni milijuni udžbenika iz biologije budući da je koncept genetike promicao netrpeljivi, anti-LGBT Gregor Mendel. Policajci NYPD-a dobili su upute da unište teleskope, mikroskope i ostale znanstvene instrumente za koje se sad govori da su “alati netrpeljivosti” zbog svojih problematičnih korijena u kršćanskoj vjeri.

“Zapravo, sama ideja bolnica isprepletena je s problematičnom, netrpeljivom, mrskom kršćanskom vjerom, stoga i bolnice moraju ići”, rekao je predsjednik Gradskog vijeća New York Cityja Corey Johnson. “Moramo se vratiti prosvijetljenoj utopiji prije nego su kršćani podvalili svoja mrska znanstvena otkrića nedužnom, bezazlenom čovječanstvu.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.