Veliki korak nazad za ženske diktatore budući da Kim Jong Un nikako ne uspijeva umrijeti

The Babylon Bee

SJEVERNA KOREJA — Svijet je ovaj tjedan oplakivao još jednu prepreku na putu prema napretku, budući da je otkriveno da sjevernokorejski diktator Kim Jong Un nije mrtav. Njegova sestra, Kim Yo Jong, predviđena je kao njegova zamjena nakon smrti, što bi utrlo put ubilačkim ženskim diktatorima posvuda.

“Sat je još jednom pomaknut unatrag”, rekla je feministička aktivistica Claire Scholde. “Sjeverna Koreja je bila na putu postati svjetionikom nade ženama širom svijeta. Žene su mogle pogledati Kim Yo Jong i reći: “Gle, snažna žena. Ona je poput mene. I ja mogu to učiniti. I ja mogu zatvarati ljude, mučiti svoje neprijatelje, izgladnjeti čitavu zemlju, razoriti obitelji. Tko može upravljati najvećim svjetskim koncentracijskim logorom? Žena, eto tko!”




Scholde je izjavila kako je ne-smrt Kim Jong Una samo patrijarhija na djelu. “Najveća prepreka ženskom napretku su muškarci koji ne umiru. To je oličenje seksizma”, dodala je Scholde. “To samo pokazuje da je Kim Jong Un još zaostaliji i regresivniji od svog oca i očevog oca. Oni su barem bili dovoljno pristojni da umru.”

Za sad, Sjevernom Korejom će i dalje željeznom pesnicom vladati Kim Jong Un, ali ostaje nada da bi ga njegova sestra mogla zamijeniti neposredno nakon što umre od nekakve druge bolesti povezane s pretilošću, budući da je prilično, prilično debeo.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.