MasterClass zamijenio sve instruktore s Gretom Thunberg

The Babylon Bee

SAD — Milijuni su oduševljeni nakon što je danas MasterClass.com najavio da će zamijeniti sve svoje instruktore s Gretom Thunberg. Počevši od sljedećeg tjedna, učenici gladni znanja diljem svijeta moći će sjesti pod noge Thunberg dok će im ova nuditi svoju mudrost o svemu, od pisanja scenarija do astrofizike.

Bez obzira želite li stručne instrukcije o neurokirurgiji, kovanju ili popravku mlaznih motora, svjetski renomirana stručnjakinja u svim stvarima Greta Thunberg bit će tamo kako bi vas podučila.

“Ovo za nas znači veliki napredak u kvaliteti”, rekao je David Rogier, izvršni direktor web stranice online učenja. “Mislili smo je dovesti kako bi predavala jedan tečaj o globalnom zatopljenju, ali potom smo pomislili, ‘Dovraga, neka jednostavno podučava sve!’ Nitko nije briljantniji od Grete Thunberg. To je ono što je planetu potrebno ovog trenutka!”

Neil Gaiman, autor bestselera koji trenutačno podučava MasterClass Umjetnost pričanja priča, ovako je reagirao na vijest da će ga uskoro zamijeniti tinejdžerska klimatska aktivistica iz Švedske.

“Godinama sam pisao priče. Koristeći samo olovku, papir i 26 engleskih slova, mogu transportirati vaš um u svjetove koji prelaze granice vaše mašte. Mogu vam ispričati priče koje će se zadržati u vašoj duši i ostati tamo za vijeke vjekova… ali ja nisam, niti nikad neću biti Greta Thunberg. Samo Greta može dovesti moj tečaj pričanja priča na razine o kojima nikad nisam ni sanjao.”




Druge poznate ličnosti i svjetski renomirani stručnjaci uzbuđeno su reagirali na vijest da će Thunberg preuzeti njihove tečajeve baleta, međunarodne diplomacije, komedije, uvažavanja vina i elektronske plesne glazbe. “To je ono što je planetu potrebno ovog trenutka!”, svi su rekli u savršenom monotonom jednoglasju. “Hvala ti, Greta!”

MasterClass je potvrdio da će svi tečajevi biti varijacije istog predavanja u kojem vas Greta grdi zbog vašeg korištenja plastike i fosilnih goriva. MasterClass Poslovnog vodstva sastojat će se od jednostavne kontinuirane petlje Grete koja viče “Kako se usuđujete!” na ekranu.

“Na horizontu se nazire još neodoljiviji sadržaj”, rekao je Rogier. “Za samo 180 dolara godišnje i vi možete biti mudri poput Grete Thunberg!”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.