Ujedinjeni narodi pokrenuli web stranicu koja usred pandemije koronavirusa promiče Novi svjetski poredak

Shane Trejo

Screenshot: unnwo.org

Ujedinjeni narodi pokrenuli su web stranicu koja promiče “Novi svjetski poredak” (NWO), u osnovi potvrđujući ono što teoretičari zavjere govore već generacijama.

“Projekt Novog svjetskog poretka Ujedinjenih naroda je globalna inicijativa visoke razine osnovana 2008. godine za unaprjeđenje nove ekonomske paradigme, novog političkog poretka i šire, novog svjetskog poretka za čovječanstvo, kojim se postižu UN-ovi Globalni ciljevi za održivi razvoj do 2030. godine i sreća, blagostanje i sloboda čitavog života na Zemlji do 2050. godine”, napisali su na stranici.

Iako je NWO projekt navodno djelovao u službenom svojstvu od vremena kad je Barack Hussein Obama preuzeo ured američkog predsjednika, oni su predstavili svoju web stranicu tijekom krize koronavirusa. Njihova stranica sadrži citat istaknutog globalista koji točno govori što je njihov plan.

“Pred nama je velika revolucija. Kriza nas ne oslobađa zamišljanja drugih modela, druge budućnosti, drugog svijeta. Ona nas obvezuje na to”, rekao je bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy u citatu.

Web stranica promiče “Happytalizam“, ekonomsku teoriju lišenu smisla koju bi čak i petogodišnje dijete teško probavilo. Opisana je kao “novi ekonomski sustav, društveno-politička filozofija i paradigma za ljudski razvoj koja u središte ljudskog razvoja stavlja prvenstvo sreće, blagostanja i slobode.”

Izdali su priopćenje za javnost zagovarajući projekt u vrijeme kad je započinjala pandemija koronavirusa. Istodobno su poticali masovnu paniku širom svijeta i pozivali na globalno zagovaranje mira i spokojstva putem podvrgavanja njihovom Novom svjetskom poretku.
“Kao što je moj djed slavno izjavio: ‘Uvijek se čini nemogućim, sve dok se ne završi.’ Ujedinimo se i radimo zajedno kako bismo pobijedili u ovoj globalnoj borbi i postigli sreću, blagostanje i slobodu za čitav život na zemlji”, izjavio je Ndaba Mandela, globalni veleposlanik UNAIDS-a, suosnivač UN-ovog Projekta Novog svjetskog poretka i predsjednik Mandela Instituta za čovječanstvo, u priopćenju.

“Svaki korak ovog #TenStepsToGlobalHappiness izazova (deset koraka do globalne sreće – op. a.) posvećen je ujedinjavanju čovječanstva i sazivanju kolektivne odlučnosti i volje nužne za borbu i pobjedu nad ovom globalnom pandemijom te se vratiti na put oporavka, normalizacije, blagostanja i slobode čitavog života na zemlji, kao što su Ujedinjeni narodi pozvali 2012. godine”, rekao je Luis Gallardo, osnivač Happytalizma.

Jayme Illien, još jedan od osnivača Happytalizma i izvršni direktor UN-ovog projekta Novi svjetski poredak, jasno je dao do znanja da se NWO kampanja #TenStepsToGlobalHappiness u konačnici radi o podčinjavanju globalnoj vladi.

“Korak 10 je poziv svim ljudima da iskoriste ovo vrijeme kako bi postavili teška introspektivna pitanja o našem ekonomskom sustavu i pristupima životu, uz nadu da će jednog dana izgraditi potpuniji, integriraniji i predvidljiviji pristup našem globalnom ekonomskom sustavu, kako bi bili sigurni da se ova globalna pandemija i iznenadna globalna kriza, koja je nasumično zatvorila sav život, stvorila masovnu, samoinicijativnu potražnju koja je šokirala globalnu ekonomiju i zaprijetila čitavom čovječanstvu, nikad više neće ponoviti”, rekao je Illien.

Takozvani teoretičari zavjere ponovno su se pokazali u pravu, a pandemija koronavirusa globalistiima služi kao odskočna daska za skidanje maske u vezi njihovih totalitarnih ambicija.