Snažno: Prosvjednici ispisali ‘Ljubav’ sa zapaljenim kućama i tvrtkama

The Babylon Bee

MINNEAPOLIS, MINNESOTA — U snažnom prikazu njihove brige za ljubav i pravdu, prosvjednici u Minneapolisu zapalili su riječ “LOVE” (ljubav) u grad, aranžiravši inspirirajući poruku kućama i tvrtkama koje su zapaljene u neredima.

Ohrabrujuće i dirljivo.

“Samo smo željeli pokazati koliko nam je stalo do ljubavi i socijalne pravde spaljivanjem ove zajednice u snažan podsjetnik o čemu se sve ovo radi”, rekao je lokalni prosvjednik Jake Hernandez, koji je za ovu prigodu doletio iz Portlanda. “Sad, kad policijski i vatrogasni helikopteri nadlete ovo područje kako bi pokušali uspostaviti red, biti će nadahnuti našom inspirirajućom porukom ljubavi i harmonije.”




Nakon što je vidjela srceparajuću poruku jedinstva, policija je odbacila svoje pendreke, strgnula sa sebe svoje značke, nabacila bandane, uzela cigle i pridružila se prosvjednicima u njihovom razbijanju i pljačkanju. “Ne znam kako prije nisam ugledala svjetlo”, rekla je bivša policajka, a sad voditeljica Antifa-ine podružnice Bridget Morrison, dok je bacala Molotovljev koktel u trgovinu u vlasništvu manjine. “Budna sam u vezi ovog cilja ljubavi i harmonije.”

Kakva snažna poruka! Prosvjednici su također planirati zapaliti riječ “SOCIAL JUSTICE” (socijalna pravda) u pretežno crne dijelove grada, ali nažalost ponestalo je zgrada za paljenje.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.