Ljevičarski teroristi zapalili zgradu u kojoj je bilo dijete i potom vatrogascima blokirali pristup

Arthur Lyons

Screenshot: YouTube/ WTVR CBS 6

Šef policije u saveznoj državi Virginia teškom je mukom suzdržavao suze na konferenciji za novinare u nedjelju dok je opisivao kako su ljevičarski teroristi i prosvjednici Black Lives Matter zapalili stambeni objekt u kojem je nastanjeno više obitelji i u kojem je u trenutku događaja boravilo dijete, da bi potom sprječavali vatrogascima pristup mjestu incidenta.

William Smith, šef policijskog odjela grada Richmonda u Virginiji, opisao je kako su “prosvjednici” namjetno zapalili rezidenciju u kojoj je boravilo dijete i potom vatrgoascima i hitnim službama blokirali pristup mjestu događaja. Srećom, policija je uspjela pomoći vatrogascima da probiju liniju Black Lives Matter i Antifa prosvjednica kako bi stigli do kuće i spasili dijete.

Smith je također napomenuo da njegova policijska uprava ima podatke u kojima se navodi da su mnogi anarhisti putovali iz čitave zemlje kako bi sudjelovali u nemirima.

“Znamo da je ovo bila organizirana akcija. Posvećeni smo identificirati one koje stoje iza nje. I dajemo sve od sebe kako bismo uhitili one koji su počinitelji nasilja u našoj zajednici, našem gradu i nad našim građanima”, zaključio je Smith.