Novi LEGO set zamijenio policiju s izgrednicima

The Babylon Bee

BILLUND, DANSKA — Svijet je trenutačno ranjen i svi znaju da su jedina stvar koja ga može izliječiti velike korporacije koja objavljuju svoje stavove o stvarima.

Pa, danas smo napravili veliki korak naprijed prema jedinstvu, budući da je LEGO najavio da će svi setovi za gradnju u budućnosti ukloniti policiju i zamijeniti je s izgrednicima iz skupina poput Antife. Nova linija kockica za gradnju “LEGO® Riot City” (Grad nereda – op. a.) donosi na vaš stol pravu LEGO utopiju bez policije.

Novi setovi za igranje su u potpunosti bez policije, pokazujući nam kakav bi mir i sklad mogao izbiti u našem vlastitom svijetu bez predstavnika za održavanje reda i sigurnosti. Interaktivne zgrade sadrže prozore koje možete razbiti s precizno bačenim LEGO ciglama te sitne, slatke Molotovljeve koktele koje vaše minifigure mogu bacati kako bi zapalili grad.




“LEGO Grad će sad u cijelosti nadzirati zabrinuti članovi Antife”, rekao je glasnogovornik LEGO-a. “Važno je podsjetiti našu djecu koliko je policija toksična i koliko bi sve bilo bolje bez nje. Također, djeca vole uništavati stvari, tako da bi ovaj set mogao predstavljati ogroman uspjeh.”

Jedean deluxe set za igranje nove linije Riot City čak dolazi s posebnom minifigurom koja ispušta nekoliko zvukova, uključujući “Provjerite svoju žutu privilegiju!” i “Brick lives matter!”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.