U čast Mjeseca ponosa, James Cameron otkrio da je Terminator gej

The Babylon Bee

MALIBU, KALIFORNIJA — U trenutku koji označava pobjedu LGBTQ+ pokreta, James Cameron je u nedavnom intervjuu otkrio da je Terminator, voljeni središnji lik franšize Terminator zapravo gej.

“Tako je, on je kompletno gej od svog živog tkiva pa sve do svog metalnog endoskeleta”, rekao je Cameron. “Mi smo oduvijek zamišljali T-800 kibernetski organizam kao ponosnog gej robot-muškarca. Vjerujem kako je to zapravo bio prvi filmski prikaz gay kiborga. Vrlo sam ponosan što napokon mogu ovu vijest objaviti svijetu.”

Izvješća iz Hollywooda nagovješćuju da je grad ujedinjen u slavlju zbog ove nevjerojatne vijesti. Na pitanje zašto ovu vijest nije otkrio prije više desetljeća, kad su filmovi bili objavljeni, Cameron je odgovorio da je “namjeravao, ali sam potpuno smetnuo s uma”.




Studiji već rade na novom nastavku Terminatora u kojem će 72-godišnji Arnold Schwarzenegger reprizirati svoju ulogu kao Cyberdyne stroj za ubijanje koji će se suočiti sa svojom seksualnošću.

Cameron je također sa zadovoljstvom objavio da je Jack Dawson iz Cameronove epske romanse Titanik također prikriveni homoseksualac.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.