Uznemirujuća policijska snimka prikazuje pripadnika CSI Miami kako se šali sa žrtvom prije nego stavlja sunčane naočale

The Babylon Bee

MIAMI, FLORIDA — U onome što su mnogi prozvali još jednim alarmantnim videom, može s vidjeti kako pripadnik ekipe za očevid (CSI) policijskog ureda Miami-Dade na izrazito hladan način postupa sa žrtvom, zbijajući šale u vezi mrtvog tijela prije nego stavlja svoje sunčane naočale i napušta mjesto događaja.

“Ovo samo još jednom pokazuje koliko policija ima malo poštovanja prema ljudskim životima”, rekao je aktivist Byron Arnold, član skupine koja zagovara raspuštanje policijskih ureda. “Zbijanje šala na račun ubojstva i potom stavljanje sunčanih naočala kao da je stvarno cool to što ste napravili — to je slika i prilika psihopata.”




U videu, neidentificirani crvenokosi predstavnik ekipe za očevid razgovara s medicinskim ispitivačem koji pregledava muškarca pronađenog ubijenog u trgovini koja prodaje satove. Pripadnik CSI-a kaže: “Pretpostavljam da je njegovo vrijeme…”, potom ležerno izvlači sunčane naočale i nastavlja, “isteklo.” Nakon toga jednostavno odšeta s mjesta incidenta. Policijski ured Miami-Dade još uvijek nije objavio priopćenje u vezi snimke.

“Takvo ponašanje je jednostavno nesavjesno”, dodao je Arnold, koji je pokušao započeti prosvjed. “Kad sam ga vidio njegovu dosjetku i način na koji je stavio sunčane naočale, smjesta sam vrisnuo.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.