YouTube uklonio video koji kritizira LGBT ideologiju

Remix News

YouTube, popularna internetska platforma za dijeljenje videozapisa, uklonio je film koji je stvorila Polonia Christiana.

Kreatori kažu da video demonstrira strategiju u pozadini LGBT lobija i da se temelji na činjenicama i izravnim citatima LGBT aktivista.

Paweł Ozdoba, voditelj Centra za život i obitelj, upozorio je da će biti sve više činova cenzure što se tiče LGBT-a zbog “radikalizma i odlučnosti LGBT ideologa koji žele dominirati mišljenjima mladih ljudi diljem svijeta.”

Objasnio je da je ova cenzura samo sljedeći korak u revoluciji čiji je cilj potpuno negiranje vrijednosti poput obitelji, braka, majčinstva i vjere.

Ozdoba je naglasio da LGBT ideologe nije briga za toleranciju ili ljubav i da samo koriste te termine kako bi prisilili revoluciju koja podsjeća na marksističku revoluciju.




Istaknuo je kako je cenzura videozapisa koji kritiziraju LGBT postulate postala uobičajena pojava na Zapadu. Dao je primjere Kanade, Francuske i SAD-a gdje osoba može upasti u brojne probleme ako kritizira LGBT ideologiju.

Voditelj Centra za život i obitelj upozorio je da bi trebalo reagirati na svaki čin cenzure, jer ako Poljaci ne poduzmu mjere dogodit će se slična situacija kao na Zapadu.

Paweł Ozdoba je također istaknuo da su objašnjenja kompanija poput YouTubea o tome zašto je video zabranjen dvojbena. To je zato što kad cenzuriraju materijale koji nisu pro-LGBT, oni navode izgovor “govora mržnje”.

“Stvar je u tome što, prema standardima političke korektnosti, samo LGBT pristaše i ideolozi imaju mogućnost procijeniti je li nešto ‘govor mržnje’.”

“Objektivnost nije čimbenik u tim situacijama i to je vrlo opasno”, rekao je Ozdoba.