Nacionalni mediji u potpunosti ignoriraju vijesti o mladoj bijeloj majci koju je ubila Black Lives Matter rulja jer je navodno rekla ‘Svi životi su važni’

Cassandra Fairbanks

Black Lives Matter rulja ubila je prošli tjedan 24-godišnju majku u Indianapolisu, navodno jer je rekla “svi životi su važni”. Za razliku od Charlottesvillea ili bilo kojeg nasilja desnice, o ovom ubojstvu izvješćeno je u tolikoj tišini da su ga rijetki uopće primijetili.

Jessica Doty Whitaker ubijena je nakon svađe s izgrednicima iz Black Lives Matter koji su se uznemirili jer su ona i njezin zaručnik prošle nedjelje rekli: “Svi životi su važni”.

“Prema obitelji žrtve, pucnjava je započela nakon prepirke u vezi Black Lives Matter i jezika. Naposljetku su se dvije strane razišle i udaljile jedni od drugih, sve dok ubojica nije otvorio vatru s obližnjeg mosta i pobjegao, prema svjedocima”, izvješćuje Fox 59.

“Rasprava je završila i oni su se popeli na brdo i mislili smo da su otišli, ali sjedili su na St. Claire i čekali da dođemo ispod mosta i to je mjesto gdje su je ustrijelili”, rekao je zaručnik žrtve Jose Ramirez.

Njezin djed objavio je na Facebooku da su je “višestruki crni napadači” upucali u glavu.

“Zašto nitko nije ogorčen radi ovoga?”, pitao je u objavi. “Je li to zbog toga što je BLM umiješan ili to što su mlade bijele osobe bile žrtve?”

Whitaker je iza sebe ostavila trogodišnjeg sina.

“Nije smjela izgubiti život. Ona ima trogodišnjeg sina kojeg je jako voljela”, rekao je Ramirez.

Njezin otac, Robert Doty, rekao je za Gateway Pundit da su pristaše BLM-a prošle pored nje i njezinog zaručnika i rekli “Crni životi su važni”, na što je Jessica odgovorila sa “Svi životi su važni”.




BLM aktivisti su navodno tijekom prepirke izvukli oružje, što je potaknulo Ramireza da učini isto. Nakon toga su uzmakli, ali ne zadugo.

“Započela je prepirka i izvučeno je oružje, ali se situacija sredila. Nažalost, oni ga nisu ispustili i čekali su ih da prođu pored njih, a ona je upucana u glavu”, rekao je Doty.

Doty je potvrdio da ni CNN ni Fox News nisu zatražili informacije o zločinu, usprkos tome što je ubojica na slobodi.

Na pitanje kako se drži obitelj, Doty je rekao da je “ići dan za danom sve što možemo”.

Njezina sestra Jennifer rekla je za Gateway Pundit da su se s prijateljima šetali kanalom nakon “fenomenalne” proslave 4. srpnja.

“Njezin sin je bio njezin svijet, imala je najljubaznije srce i na bilo koji način nije bila rasistička prema nikome”, rekla je za TGP.

Ramirez je rekao da je najteži dio objasniti njezinom sinu Greysonu da se njegova majka neće vratiti.

“Teško mu je reći da je njegova majka na nebu i da ako želi razgovarati s njome mora pogledati gore i reći: ‘Volim te mama'”, rekao je Ramirez.

“Prolazimo kroz puno toga. Trogodišnji dječak to zapravo uopće ne razumije”, rekao je Ramirez. “Ja samo želim pravdu za Jessicu, njezinog sina i njezinu obitelj.”

Policija još uvijek traga za osumnjičenima, a objavila je i video s područja ubojstva.