WOOD: Kako uništiti društvo

L. Todd Wood

Washington Times objavio je u kolovozu 2018. godine članak u kojem njegov autor L. Todd Wood iznosi 12 koraka za koje vjeruje da su potrebni za “potajno i “učinkovito” uništenje društva.

Kad bih želio uništiti neprijateljsko društvo i kad bih imao dugoročnu usredotočenost, želio to učiniti potajno i učinkovito, kako bi društvo uništilo samo sebe kao i njegovu sposobnost obrane, učinio bih sljedeće:

1. Uništio bih vjerske ideale koji su izgradili zemlju i držali je zajedno, dozvoljavajući joj da napreduje i bude posebna. Ukratko, uništio bih kršćanstvo na Zapadu.

2. Uništio bih obitelj, tkivo društva. Razbio bih nuklearnu obitelj, koja je proizvodila stabilnu djecu, buduće doprinose bogatstvu i moći nacije. Promicao bih “gay agendu”, onu koja cilja na plodnost i sljedstveno smanjenje nataliteta. Natjerao bih djecu da ne znaju koji su spol; Zbunio bi ih. Uništio bi stoljetnu obiteljsku jedinicu koja je proizvela generacije Amerikanaca koji su postali najmoćnija nacija na svijetu. Društvo koje se ne reproducira je umiruće društvo.

3. Promicao bih koncept “toksične muškosti” i ekstremistički feminizam. Koji je bolji način da se društvo učini manje muškim, manje sposobnim za držanje snažne vojske? Nastojao bih imati što više žena moguće u oružanim snagama. Zagovarao bih uključivanje žena u pješadijske jedinice na prvim linijama fronte. Natjerao bih vojsku na vođenje socijalnih eksperimenata umjesto na fokusiranje na najjače moguće oružane snage — najsmrtonosnije, najopasnije. Natjerao bih da časnici na treningu nose visoke pete kako bi osjetili što znači biti žena. Ukratko, feminizirao bih mušku populaciju, učinivši je manje učinkovitom u borbi.

4. Uništio bih obrazovni sustav. Podmetnuo bih marksističke profesore širom sveučilišnog sustava, ne podučavajući mlade naraštaje ništa o Americi, već puneći njihove glave komunističkom propagandom. Oni ne bi znali ništa o Washingtonu, Lincolnu ili Jeffersonu, već o Malcolmu X-u i Lenjinu.

5. Podijelio bih rase. Koji je bolji način, koja je bolja metoda “podijeli pa vladaj”, od poticanje rasnog rata, ispunjavanje glava manjina s lažima o policijskoj brutalnosti i razvijanje kulture mržnje prema službama za provedbu zakona.

6. Korumpirao bih saveznu vladu. Napunio bih obavještajne i sigurnosne službe s izdajicama osnivača nacije. Kad bi se pojavila bilo koja politička figura koja bi zaprijetila mojoj dijaboličkoj agendi, iskoristio bih te korumpirane agencije kako bih naciljao i namjestio bilo kojoj zvijezdi u usponu koja voli Ameriku, čak i ako je to uredno izabran predsjednik Sjedinjenih Država.

7. Oduzeo bih stanovništvu sredstva za samoobranu — što znači, oduzeo bi im oružje. Strah od naoružane populacije zaustavio bi svaku invaziju. Ja bih se riješio tog problema.

8. Uništio bih samostalnost i domišljatost kako bi polovica populacije bila ovisna o vladi, u nemogućnost da se brine sama o sebi.

9. Koristio bih big-tech kompanije kako bih u potpunosti uklonio bilo koja stajališta ili ideje povezane sa “starom Amerikom”. Zabranio bi im pristup internetu. K vragu, preuzeo bih internet. Surađivao bih s drugim tiranskim silama na razvoju internet cenzure kako bih naposljetku spriječio da bilo tko drugi čuje suprotna stajališta.

10. Korupmirao bih vodstvo zemlje s novcem, pronalazeći one koji bi zemlju prodali za nekoliko srebrnjaka. Pobrinuo bih se da su strateški postavljeni na položaje moći. Razdijelio bih novac širom zakonodavstva kako bih osigurao da se ne usvoji niti jedan zakon koji je u suprotnosti s mojom agendom.

11. Promicao bih nepoštivanje nacionalnih simbola. Natjerao bih ljude da kleče tijekom izvođenja državne himne, spalio zastavu, srušio kipove iz nacionalne povijesti. Natjerao bih ljude da mrze samo tkivo nacije koja im je dala takvo bogatstvo i moć.

12. Pronašao bih “strašilo“, zemlju koja je također zlonamjerni protivnik Amerike, iako mnogo manje moćan, i svu negativnu energiju i protuoptužbe usmjerio bih na tu “strašilo” naciju. Na taj način, ciljana nacija ne bi znala moje prave namjere.

Režim koji bi promicao sve te promjene u ciljanoj zemlji bio bi najveći komunistički režim na svijetu. Imao bi 100-godišnji plan za uništavanje svih svojih neprijatelja i dosezanje statusa dominantne sile na planeti. U svojim bi koncentracionim logorima držao milijune svojih građana. Žene bi prisiljavao na pobačaj, a one za koje ne želi da se reproduciraju unutar vlastitih granica prisilio na sterilizaciju. Mnogi bi njegovi radnici živjeli kao robovi, lišeni bilo kakvog smisla. Njegove bi tvornice na svojim krovovima imale mreže protiv samoubojstva kako bi spriječile te radnike na samoubojstvo iz očaja. Ova nacija ubila bi na desetine tisuća svojih građana koji su se usudili založiti za budućnost slobode.

Sve što sam gore napisao događa se upravo sad pred našim očima.

Dat ću vam mig — to nije Rusija.