Krajnje desni ekstremist predlaže jednako postupanje prema ljudima svih rasa

The Babylon Bee

SAD — Opasni, krajnje desni ekstremist predložio je da ljude svih rasa tretiramo jednako, potvrdili su u petak šokirani i užasnuti izvori.

Mrski bigot otkazan je zbog svojih kontroverznih komentara da bi se prema ljudima trebalo odnositi s poštovanjem, bez obzira na njihovu boju kože.

“Sanjam da će moje četvero djece jednog dana živjeti u naciji koja ih neće vrednovati prema boji njihove kože, već prema sadržaju njihovog karaktera”, rekao je prema izvorima opasni, krajnje desni ekstremist. “Sanjam da će se jednog dana mali crni dječaci i djevojčice držati za ruke s malim bijelim dječacima i djevojčicama.”




Uvredljivi komentari izneseni su na velikim prosvjedima i marševima, a svi koji su povezani s problematičnim rasistom su otkazani.

“Mislim, ovo je doslovno nacizam”, rekao je jedan progresivni korisnik Twittera. “Mogao si je isto tako pustiti brčiće i napasti Rusiju. Mi u ovom trenutku pretražujemo njegove stare fotografije na Facebooku i tražimo svastike i rasne klevete. Siguran sam da tamo postoji mnogo mrskih stvari.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.