New York Times slučajno prije vremena objavio osmrtnicu Ghislaine Maxwell

The Babylon Bee

NEW YORK, NEW YORK — Ups! New York Times slučajno je uključio Ghislaine Maxwell u svoj dnevni popis Newyorčana koji su izgubili život od COVID-19, objavivši ime članice visokog društva na svojoj web stranici u utorak ujutro.

Blistava osmrtnica nazvala je Maxwell “velikodušnom, dragom, strogom pružateljicom dječje skrbi” koja će “nedostajati mnogim članovima elitnog društva”. Članak je naveo da je bila “lukava poslovna žena” koja je imala talenat za pružanje usluga korisnicima. Prema novinama, umrla je od prečestog uzroka, greškom naletjevši na hrpu metaka.

Novine su povukle njezino ime sa svoje web stranice nakon što ih je nazvalo osoblje Hillary Clinton i obavijestilo o pogrešci.
“Gđa Clinton nas je zamolila da objavimo osmrtnicu u petak, a mi smo pomiješali datume”, rekao je glasnogovornik Timesa. “Ispričavamo se za pogrešku i nadamo se da je ona još uvijek OK. Za sad.”

Predsjednik Trump se zabrinuo kad je vidio obavijest o smrti i razveselio se nakon što je saznao da je još uvijek živa, poručivši kako joj “želi sve dobro”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.