‘Trump možda neće prihvatiti rezultate izbora 2020.’, kaže pokret koji još uvijek nije prihvatio rezultate izbora 2016.

The Babylon Bee

SAD — Ljevičari upozoravaju da predsjednik Donald Trump možda neće prihvatiti rezultate izbora 2020. godine.

Ti isti ljevičari potrošili su posljednje četiri godine izjavljujući da Trump nije njihov predsjednik, da je Hillary Clinton zapravo pobijedila jer je osvojila većinu glasova i da je Trump pobijedio samo zahvaljujući ruskom uplitanju.

“Ako Trump odluči da neće prihvatiti rezultate izbora, to bi apsolutno uništilo našu demokraciju”, rekla je jedna žena u Seattleu, noseći majicu s natpisom “Hillary je moja predsjednica”. “Mi ne možemo nastaviti postojati kao društvo ako ljudi ne prihvate osnovna pravila koja reguliraju miran prijenos vlasti.”

“Također, Trump je ukrao izbore i nije moj predsjednik.” Potom se okrenula u smjeru Washingtona za svoje večernje vrištanje u nebo, ritual koji izvodi pet puta dnevno.




Stranka koja još uvijek vjeruje da je Al Gore pobijedio na izborima 2000. godine, da je Hillary pobijedila na izborima 2016. godine i da je Stacey Abrams zapravo guvernerka Georgie, nastavlja oglašavati uzbunu da će Trump uništiti naše nacionalne norme ukoliko posumnja u rezultate nadolazećih predsjedničkih izbora.

Trump je odagnao glasine da neće prihvatiti rezultate izbora, rekavši da će se definitivno pokoriti rezultatima tako dugo dok će biti po njegovom ukusu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.