Stranka siromašnih i potlačenih nominirala starog, bogatog, bijelog muškarca i policajku

The Babylon Bee

SAD — Stranka koja tvrdi da predstavlja manjine, siromašne, potlačene i marginalizirane, nominirala je za predsjednika starog, bogatog, bijelog muškarca i policajku, potvrdili su izvori u utorak.

“Ako se želite boriti za potlačene manjinske skupine, morate dati svoj glas ovom bogatom, starom, bijelom muškarcu koji je 1994. bio jedan od autora kaznenog zakona i ovoj korumpiranoj policajki koja je napravila karijeru bacajući pripadnike manjina u zatvor zbog nenasilnih zločina povezanih s drogom”, rekao je glasnogovornik Demokratskog nacionalnog odbora (DNC). “To je jedini način borbe protiv establišmenta.”

Prema izvorima u DNC-u, starog bijelog muškarca, kojem biste trebali dati svoj glas kako biste pokazali da volite i poštujete žene, nekoliko je žena optužilo za neprimjereno seksualno ponašanje.

“Nekoliko fotografija koje kruže internetom neoborivo dokazuju da Joe Biden jako voli žene i djecu”, napisao je Snopes, premijerni provjeritelj činjenica na internetu.

Analitičari iz kampanje vjeruju da policajka učvršćuje predsjedničku kandidaturu starog, bogatog, bijelog muškarca pridodajući prijeko potrebnu politiku grupnog identiteta, zajedno s njezinim novootkrivenim stajalištima o dekriminalizaciji mnogih zločina koje je prethodno procesuirala i ukidanju financiranja većeg djela policije, u godini u kojoj se biti stari, bijeli muškarac i biti protiv zločina doživljava kao prepreka.

“Gledajte, on je čak nominirao ženu od boje za svoju potpredsjednicu kao što bi to učinio istinski šampion siromašnih i potlačenih”, izvijestio je CNN-ov Brian Stelter. “Samo upotrijebite oči i pogledajte: u ovoj zemlji postoji samo jedna stranka za ljude kojima je stalo do ugnjetenih.”

“Sad se mogu vratiti u program Charlamagne tha God-a i pokazati mu Kamalu”, glasno je razmišljao Biden pred nekim iznenada uspaničenim zaposlenicima kampanje.

U vrijeme objavljivanja, DNC je objavljivao oglase u središnjim dijelovima zemlje o tome kako se policajka koju su nominirali svojedobno nazivala “top policajkom” Kalifornije, prijeteći da će uhititi roditelje zabušantskih učenika i pokušala držati zatvorenike u zatvoru što je dulje moguće kako bi ih iskoristili za jeftinu radnu snagu, istodobno objavljujući oglase na obalama i u velikim gradovima koji sadrže isječke iz njezinog intervjua u kojem se hvali koliko je trave pušila budući da jednim djelom vuče podrijetlo s Jamajke.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.