ROOT: Banirali su me s Twittera. Vi ste sljedeći.

Wayne Allyn Root

Twitter mi je ovaj tjedan zabranio pristup svojoj platformi. Vjerujte mi, ako ste konzervativac ili patriot, pažljivo pročitajte ovu priču. Jer vi ste sljedeći.

Već neko dulje vrijeme tvrdim da će se ovo dogoditi. Upozoravao sam da će, ako Joe Biden bude izabran, demokrati pretjerati. Oni će otvoriti granice i pustiti čitav svijet u zemlju. Oni će legalizirati milijune ljudi koji ilegalno borave u ovoj zemlji. Oni će konfiscirati oružje. Oni će pokušati uništiti energetsku industriju u ime klimatskih promjena. Oni će nametnuti poreze i regulacije malim poduzećima i jahati ih do smrti. Oni će olakšati, legalizirati i ovjekovječiti izbornu prijevaru. Oni će donijeti pregršt izvršnih naredbi koje će pogodovati Kini. I ono najgore od svega, oni će zastrašivati, cenzurirati i zabranjivati.

Bilo je to prilično lako za predvidjeti. To je ono što socijalisti i komunisti uvijek čine. Sloboda govora i socijalizam ne mogu koegzistirati.

Sve to naučio sam na Sveučilištu Columbia. Moji kolege (klasa ’83) bili su gotovo svi iz najbogatijih i najmoćnijih američkih obitelji. A opet su se ponosno nazivali komunistima. Oni su se hvalisali svojom mržnjom prema bogatstvu, bogatim ljudima, vlasnicima tvrtki i “rasističkoj zemlji” po imenu Amerika. Oni su se zakleli da će skršiti američki ekonomski sustav, bankrotirati vlasnike tvrtki, ubiti kapitalizam i pretvoriti Ameriku u socijalističku naciju. Oni sad provode taj plan.

Pandemija COVID-19 i zatvaranja demokratskih guvernera izvršili su prvi posao. Kapitalizam, mala poduzeća i srednja klasa su osakaćeni i vise o niti.

Bidenov izbor će se pobrinuti za ostatak, s otvorenim granicama, najviše izvršnih naredbi u povijesti i s masivnim novim porezima i regulacijama na putu.

A onda su tu i slučajevi zabranjivanja i cenzure. Citat Andreja Višinskog, sovjetskog ministra vanjskih poslova pod Josifom Staljinom, sažima ono što se događa i zašto: “U našoj državi, naravno, nema i ne može biti mjesta za slobodu govora, tiska i tako dalje za neprijatelje socijalizma. … Te se slobode … moraju klasificirati kao kontrarevolucionarni zločin.”

Prepoznajete li ovakvo razmišljanje? Ovo je socijalističko preuzimanje Amerike.

Svi ostali “gospodari svemira” u Silicijskoj dolini čiste neslaganje — baš kao i komunistički tirani iz Staljinovih dana. Oni su odlučili da je sloboda govora opasna za njihov socijalistički program.

Meni su zabranili Twitter. Ali shvatite tko je još uvijek slobodno tweeta…

Iranske mule ostaju na Twitteru.

Kineski komunistički lideri ostaju na Twitteru — dok najvjerojatnije krše ljudska prava i šalju kritičare u zatvoreničke logore.

Venezuelanski predsjednik Nicolas Maduro ostaje na Twitteru, iako je diktator doveo svoje građane do masovnog siromaštva, bijede i gladi, a optužen je i zbog uhićenja, mučenja i ubijanja svoje političke oporbe.

Nema sumnje da pedofili i perverznjaci ostaju na Twitteru — zapravo, Vrhovni sud je presudio odlukom 8-0 da osuđeni seksualni prijestupnici imaju pravo korištenja društvenih medija.

Indijski premijer Narendra Modi upravo je zahtijevao da Twitter zabrani više od 1.000 računa i objava koje su bile kritične prema njegovoj vladi i rekao da šire dezinformacije. Twitterov odgovor? Neće zabraniti te račune jer se zalaže za pravo “slobode izražavanja”.

Ali ne i u Americi i očigledno ne kad se to tiče konzervativaca. Premijer je učinio veliku pogrešku. Jednostavno je trebao optužiti svoju opoziciju da su pro-Trump konzervativci. To bi bilo više nego dovoljno.

Prije desetljeća, održao sam govor pred 1.000 konzervativaca u San Franciscu. Govor sam otvorio šalom, rekavši: “Pomalo je zbunjujuće biti u gradu u kojem možete otvoreno biti homoseksualac, otvoreno transseksualac, ali morate biti prikriveni konzervativac.” Publika je burno reagirala. Pogledajte sad dokle smo stigli. U Americi, biti konzervativac je sad zločin vrijedan zabranjivanja.

Konzervativci su jasno posljednja preostala skupina protiv koje se može otvoreno diskriminirati. Legalno je učiniti da ja i moja mišljenja “nestanu” — iako moja mišljenja predstavljaju mišljenja 74 milijuna birača na posljednjim izborima, iako sam očigledno bio popularan na Twitteru. U samo nekoliko tjedana u vrijeme izbora, stekao sam više od 70.000 novih obožavatelja na Twitteru.

Ali vidite, u tome je stvarni problem: Bio sam popularan. I govorim sirovu istinu. Moja mišljenja privlačila su priličan broj sljedbenika. Twitter i liberali to nisu mogli dopustiti. Istina bi se mogla zakačiti. Istina bi se mogla proširiti. Amerikanci bi mogli početi postavljati pitanja.

To bi bilo loše za posao.

Dakle, sad sam politički zatvorenik … u Americi. Moja mišljenja su zabranjena. Što je sljedeće? Crne trake na rukama za konzervativce? Konfiskacija oružja? Reedukacijski kampovi?

Shvatite ovo ozbiljno. Jer vi ste sljedeći.