Vijesti

Suosnivač Pobune zbog izumiranja izjavio da se klimatski prosvjed radi o okonačanju ideje da je heteroseksualnost ‘normalna’

Suosnivač Pobune zbog izumiranja napisao je da se klimatski prosvjed “ne radi o klimi”, već zapravo o rušenju europske civilizacije i okončanju ideje da je heteroseksualnost “normalna”.

Čekajte, što?

U poduljem članku za Medium pod naslovom “Pobuna zbog izumiranja se ne radi o klimi“, Stuart Basden otkriva prave ciljeve krajnje lijeve environmentalističke aktivističke skupine.

Basden tvrdi da kakvi god klimatski problemi postoje, oni se ne mogu riješiti i da bi se pokret trebao usmjeriti na rušenje cjelokupnog sustava zapadnog kapitalizma (Kina, najveći zagađivač na svijetu, nije spomenuta niti jedanput).

Tvrdi da je “europska civilizacija” kriva za širenje “okrutnosti” i “nasilja” diljem svijeta u posljednjih 600 godina i donijela “mučenje, genocid, pokolje i patnju do svih krajeva zemlje”.

Nakon toga navodi brojne “zablude” koje su krive za ovu situaciju, uključujući “bijelu supremaciju”, “patrijarhat” i “klasnu hijerarhiju” (čudno s obzirom na to da su većina prosvjednika Pobune zbog izumiranja snobovski članovi više srednje klase koji ne čine ništa drugo osim neugodnosti i štete radničkoj klasi).



“Zablude o heteroseksualizmu/heteronormativnosti propagiraju ideju da je heteroseksualnost ‘normalna’ i da su drugi izražaji seksualnosti devijantni”, piše Basden.

U redu.

Za svaki slučaj, na kraju članka Basden priznaje da je maltretirao vlastitu obitelj kako bi poslala reparacije crnim obiteljima u Americi koje dijele isto prezime kako bi kompenzirali svoju bijelu krivnju zbog ropstva.

Kao što smo ranije istaknuli, šira javnost žestoko je odbacila Pobunu zbog izumiranja, što je kulminiralo jučerašnjim incidentom u kojem su putnici ogorčeni zbog kašnjenja povukli otmjene klimatske prosvjednike s krova vlaka.

Admin

Share
Published by
Admin

Recent Posts

SHELLENBERGER: Tihi očaj budnih fanatika

Tijekom posljednjih nekoliko tjedana, klimatski aktivisti u Britaniji blokirali su autoceste (jer automobili ispuštaju ugljični…

2 years ago

KLEIN: Vlastita prljava povijest predaka američkih Indijanaca

U svojoj Proklamaciji o Danu autohtonih naroda 2022. godine, koji progresivna ljevica nastoji učiniti saveznim…

2 years ago

DOYLE: Antiljudski vandalizam pokreta Just Stop Oil

Suncokreti Vincenta van Gogha bilježe rijedak trenutak optimizma u inače problematičnom životu. U veljači 1888.…

2 years ago

ROOT: Koliko bi Amerika danas bila drugačija da je Trump još uvijek predsjednik?

Ovo je vjerojatno najlakša kolumna koju sam ikad napisao. Toliko je jednostavno zamisliti kakva bi…

2 years ago

O’NEILL: Zašto su eko-aktivisti toliko neprijateljski nastrojeni prema čovječanstvu

Na ulicama Londona izbilo je nešto poput klasnog rata. S jedne strane, stoje radni ljudi…

2 years ago

DESMET: Znanost i ideologija

Znanost se, u osnovi, može definirati kao otvorenost uma. Izvorna znanstvena praksa, ona koja je…

2 years ago