Njemački bazen zatvoren nakon što su stotine migranata maltretirale obitelj

Paul Joseph Watson

Javni bazen u njemačkom gradu Duuseldorfu morao je u dva navrata biti zatvoren nakon što su stotine muških migranata uznemiravale obitelj, što je uzrokovalo reakciju policije.

Usred toplinskog vala diljem Europe, posjetitelji javnog bazena Rheinbad doživjeli su kaos nakon što je 400 muškaraca sjevernoafričkog podrijetla postalo nasilno u subotu poslijepodne.

Mladići su uznemiravali posjetitelje, vikali i bacali se u bazen. Dvojica od njih su se naposljetku međusobno potukla, trčeći po ručnicima ostalih posjetitelja”, izvješćuje RT.




To je dovelo do konfrontacije migranata s muškarcem turskog podrijetla koji je posjetio bazen sa svojom obitelji i nazvao migrante “Nafrisima”, što je pogrdni izraz koji znači “Sjevernoafrički intenzivni prijestupnici”.

Veliki broj migranata počeo je maltretirati muškarca i njegovu obitelj, a u međuvremenu je pozvana policija, koja je pri dolasku dočekana pljuskom praznih boca.

Pozvano je pojačanje, a situacija je napokon stavljena pod kontrolu nakon što je obitelj napustila područje.

Međutim, bazen se ponovno morao biti zatvoren u nedjelju zbog incidenta koji je opisan kao “sličan” onome koji se dogodilo u subotu, prema lokalnim medijima.

Njemačka je svjedočila nizu sličnih incidenata od dolaska velikog broja migranata 2015. godine. Neki bazeni su zbog toga morali biti spolno segregirani.