ROOT: Koliko bi Amerika danas bila drugačija da je Trump još uvijek predsjednik?

Wayne Allyn Root

Screenshot: YouTube

Ovo je vjerojatno najlakša kolumna koju sam ikad napisao. Toliko je jednostavno zamisliti kakva bi Amerika danas bila da je bivši predsjednik Donald Trump još uvijek predsjednik. Kakva tragedija što smo dopustili da jedan bezumni, nemoćni, zbunjeni, dementni starac u pelenama i njegovi radikalni, antiamerički, globalistički, komunistički rukovatelji unište najveću državu u svjetskoj povijesti — u samo 22 mjeseca.

Započnimo s onim očitim. Kako se sve ovo dogodilo. Postoje dokazi koji sugeriraju da su izbori 2020. pokradeni. Tako su maknuli Trumpa s dužnosti i na njegovo mjesto postavili čovjeka koji ne za tko je, gdje je i što radi. Čovjek koji ne može spojiti dvije suvisle rečenice i koji svojim govorima ne može privući više od 10 ljudi u koncentričnim krugovima — a opet, žele da suspendiramo stvarnost i povjerujemo da je dobio 81 milijun glasova — najviše u povijesti. Bizarno.

I samo pogledajte što su nam učinili nakon namještanja i krađe izbora. Brzo su izradili plan za rasklapanje Amerike: skršiti ekonomiju, učiniti Ameriku siromašnom, uništiti srednju klasu, učiniti Ameriku nesigurnom i otvoriti granice, učiniti Ameriku stranu Amerikancima.

I kao bonus, uspostavili katastrofalnu vanjsku politiku liberalne slabosti, budnosti i popuštanja koja je zapalila čitavi svijet.

Sad je pred nama Treći svjetski rat. I to ne bilo kakav svjetski rat, već nuklearni rat koji prijeti okončanjem svijeta kakvog poznajemo. Upozoravao sam na ovo mjesecima. Prije nekoliko dana, predsjednik Joe Biden se složio. Objavio je da smo bliže “nuklearnom Armagedonu” (njegove riječi) nego u bilo kojem trenutku još od kubanske raketne krize.

Kakav dobar posao si obavio, Joe. I to u rekordno vrijeme!

Sad pogledajmo gdje točno bismo bili da je Trump još uvijek predsjednik Sjedinjenih Država. Da, prilično sam vješt i uspješan poslovni čovjek — i čvrsto vjerujem da je Trump zakoniti, 100% legitimni predsjednik. Ovo se nije smjelo dogoditi.

Da je Trump još uvijek predsjednik…

Imali bismo energetsku neovisnost. Prodavali bismo našu naftu i plin drugim zemljama diljem svijeta. Cijena benzina iznosila bi 3 dolara po galonu, a Amerikanci srednje klase uživali bi u niskim cijenama i rekordnom prosperitetu.

OPEC više ne bi imao moć nad našim životima i zasigurno ne bismo moljakali našeg socijalističkog neprijatelja Venezuelu za naftni sporazum.

Imali bismo nisku ili gotovo nikakvu inflaciju. Namirnice bi koštale manje nego u ovom trenutku. Potrošači srednje klase plesali bi u prolazima supermarketa.

Burza bi bila tisućama bodova viša. Otkako je Biden postao predsjednik, izgubljeni su bilijuni dolara. Svi ti bilijuni vratili bi se u ruke potrošača, vlasnika tvrtki i na mirovinske račune Amerikanaca.

Rusija nikad ne bi napala Ukrajinu — dakle, ne bi bilo prijetnje od Trećeg svjetskog rata ili “nuklearnog Armagedona”, nego bi američki porezni obveznici imali dodatnih 100 milijardi dolara još uvijek u banci (to je novac koji smo dali predsjedniku Volodimiru Zelenskom i njegovoj ukrajinskoj mafiji i nacističkim prijateljima).

Sjeverna Koreja ne bi ispaljivala rakete iznad Japana. Iran bi bankrotirao — Trump bi ga lišio financijskih sredstava.

Talibani ne bi imali 80 milijardi dolara u našoj vojnoj opremi. A 13 američkih vojnika bi još uvijek bilo živo, veselilo se dočeku Božića kod kuće sa svojim obiteljima.

Naši gradovi ne bi bili uništeni najgorim valom kriminala u povijesti — jednostavno zato jer Trump ne dopušta nasilnim kriminalcima da se slobodno šetaju, dok uskraćuje sredstva i demoralizira policiju. Veliki postotak policajaca ne bi otišao u mirovinu u posljednja 22 mjeseca. Imali bismo mnogo policajaca koji bi nas čuvali. Koliko bi Amerikanaca od onih desetak tisuća ubijenih otkako je Biden preuzeo vlast bilo živo i radovalo se Božiću sa svojim obiteljima?

Brittney Griner, WNBA zvijezda koja trune u ruskom zatvoru, bila bi kod kuće sa svojom suprugom i obitelji. Trump i Putin dogovorili bi njezino oslobađanje u nekoliko dana.

Zasigurno ne bi bilo novih 87.000 agenata IRS-a angažiranih da uznemiravaju, zastrašuju i bankrotiraju američki narod.

Iako se Trump i ja ne slažemo oko COVID cjepiva, da je Trump još uvijek predsjednik, milijuni Amerikanaca nikad ne bi bili prisiljeni prihvatiti eksperimentalnu injekciju ili riskirati gubitak radnog mjesta. Trump je strogo protiv takvih mandata. On nikad ne bi prisilio jednog Amerikanca da primi cjepivo protiv svoje volje.

Koliko Amerikanaca bi danas još uvijek bilo živo ili neozlijeđeno da nikad nisu bili prisiljeni primiti cjepivo prema Bidenovom mandatu? Koliko bi još uvijek imalo posao?

Ono najvažnije sačuvao sam za kraj: otvorene granice. S Trumpom u Bijeloj kući, imali bismo sigurnu granicu. To znači da pet milijuna novih migranata kojima je dopušten ulazak otkako je Biden postao predsjednik ne bi bilo u našoj zemlji. Koliko bi se milijardi dolara uštedjelo?

Pomislite na sve kriminalce koji su prošli kroz tu otvorenu granicu. Koliko bi Amerikanaca ubijenih u posljednja 22 mjeseca još uvijek bilo živo? Koliko bi zajednica i škola bilo sigurnije?

Da je Trump još uvijek predsjednik, Amerika bi bila daleko ljepše, bogatije, zdravije i sigurnije mjesto. Bio bi prosperitet umjesto inflacije. Još uvijek bismo dominirali svijetom, umjesto suočavanja s Trećim svjetskim ratom. Amerika bi ponovno bila velika.

Kakva razlika. Noć i dan. Život i smrt.