OZBILJNO? Biološki muškarac koji je pobijedio na ženskom NCAA prvenstvu govori da ženske trkačice zapravo imaju prednost

Cristina Laila

Screenshot: Twitter

Biološki muškarac koji se identificira kao žena pobijedio je prošlog mjeseca na ženskom NCAA prvenstvu.

CeCe Telfer, biološki muškarac (transrodni), pobijedio je prošli mjesec na ženskoj utrci na 400 metara s preponama i ostavio drugoplasiranu više od jedne sekunde iza sebe.

Trener je hvalio CeCe Telfer kao prvog studenta-sportaša u povijesti Franklin-Piercea koji je osvojio pojedinačnu titulu nacionalnog prvaka.

Sada se CeCe Telfer, biološki muškarac koji je slomio svoju žensku konkurenciju, žali da je u nepovoljnijem položaju u odnosu na žene te da su “cisrodne žene” (žene koje su rođene ženske) zapravo one koje imaju prednost.

OZBILJNO?

“Ako išta, moje natjecanje protiv cisrodnih žena je nedostatak jer moje prolazi kroz toliko medicinskih komplikacija”, rekao je CeCe Telfer. “Prolazi kroz biokemijske promjene tako da hormonska nadomjesna terapija — slabi mišiće i vaši mišići propadaju pa gubite mnogo snage… tako da moram raditi dvostruko jače kako bi zadržao svoju snagu…”

Ljevica u potpunosti uništava ženske sportove.

Podsjetimo se, “Rachel” McKinnon je muškarac koji je osvojio titulu na svjetskom prvenstvu u ženskom biciklizmu u listopadu prošle godine — sve što je trebao učiniti je pojaviti se i reći da je žena po imenu Rachel i sljedeće što znate on je svjetski prvak.

Dva biološka muškarca također su uništila žensku konkurenciju u srednjoškolskoj atletici u Connecticutu, što je naposljetku mladim djevojkama uništilo mogućnost dobivanja stipendije.

U međuvremenu, feministice šute o ovom pitanju.