Ilhan Omar poziva na “eliminaciju postojanja” službenika granične patrole

Paul Joseph Watson

Kongresnica Ilhan Omar pozvala je na “eliminaciju” službenika granične patrole (CBP) zbog njihovih stavova prema crnim i smeđim ljudima, unatoč činjenici da su 51% agenata CBP-a Latinoamerikanci.

Komentari su izneseni tijekom nastupa u emisiji BET’s Black Coffee.

“Imamo odmetničke agencije koje nemaju odgovornosti, nemaju transparentnosti u načinu na koji vode svoje poslovanje, znamo da su o imigrantima govorile na najpodlije načine, znamo da imaju određena gledišta o tome što smeđi i crni ljudi zaslužuju”, rekla je Omar.

“Stoga bismo trebali razgovarati o eliminaciji njihovog postojanja”, dodala je, prije nego što je optužila agente granične patrole da teroriziraju migrante.

Prema Upravi za carine i zaštitu granica (CBP), više od polovice agenata koji čuvaju granice između SAD-a i Meksika te SAD-a i Kanade su Hispanci. Ta brojka je iz 2008. godine, tako da je sad vjerojatno još veća.

Prikazivanje agenata CBP-a kao nekakvu vrstu prethodnice bijele supremacije je očito u potpunosti netočna i histerična, ali to je uobičajeno kad je u pitanju Ilhan Omar.

Ljevičarski križarski pohod protiv granične sigurnosti prebacio je u višu brzinu, a New York Times je prošli vikend objavio uvodnik koji je pozivao na doxxanje (otkrivanje privatnih podataka poput adrese stanovanja, telefonskih brojeva, itd. – op. a.) i javno uznemiravanje agenata granične patrole.