KLAVAN: Chris Cuomo prigovara jer ga zovu Fredo: ‘Ja sam pametan i želim malo poštovanja’ [Satira]

Screenshot: YouTube/Late Night with Seth Meyers

Voditelj CNN-a Chris Cuomo očigledno ne voli kad ga zovu Fredo. Najgluplji član moćne talijanske obitelji s ocem koji ih je podigao iz siromaštva do visokog utjecaja i bratom koji je naslijedio njegov plašt i postao oličenjem zla, Cuomo kaže da je ta fraza uvreda kojoj je namjena predstaviti najglupljeg člana moćne talijanske obitelji s ocem koji ih je podigao iz siromaštva do visokog utjecaja i bratom koji je naslijedio njegov plašt i postao predstavnikom zla — i stoga je rasna kleveta.

Kad je Cuomou nedavno prišao desničarski trol i nazvao ga Fredo, ovaj je izgubio živce i lansirao prostački napad, prijeteći trolu nasiljem i govoreći da će se pobrinuti da trol i svi njegovi prijatelji budu masakrirani u revolucionarnoj kinematografskoj montaži tijekom krštenja njegovog nećaka.

Nakon incidenta, Cuomo je objavio izjavu preko obiteljskog odvjetnika Toma Hagena, rekavši: “Zvati me Fredo predstavlja uvredu. Za razliku od Fredoa, ja mogu podnijeti svašta i pametan sam — ne kao što svi kažu, glup. Ja sam pametan i želim malo poštovanja.”

Glasnogovornik CNN-a branio je Cuomov ispad, rekavši: “Obično bi, kad se novinar počne uvredljivo i pogrdno ponašati prema osobi samo zato što se ta osoba ne slaže s njim politički, taj novinar bio otpušten. Ali ovdje na CNN-u tako izgleda cijeli naš poslovni model.”




Konzervativni komentator Sean Hannity također je branio Cuomoa, rekavši: “Chris je bio u društvu svoje supruge i 9-godišnje kćeri kad mu je prišao trol, tako da su prijetnje fizičkim nasiljem kao odgovor na blago izrugivanje bile u potpunosti prikladne.”

Međutim, predsjednik Trump je doveo u pitanje Cuomovo ponašanje, rekavši: “On je u potpunosti izgubio kontrolu i rekao idiotske stvari koje bi mogle kompromitirati njegovu popularnost kod svakoga tko se već otprije ne slaže s njim, a mene osobno nikada ne biste mogli vidjeti da radim tako nešto.”

CNN je rekao da će i dalje pružati podršku Cuomou, ali da voditelj nije dostupan za komentar pošto je otišao u ribolov na jezero s Alom Nerijem.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.