AfD-ova Alice Weidel oštro kritizirala globalističke političare zbog uništavanja Njemačke

Arthur Lyons

Facebook AW

Tijekom oštrog govora koji je nedavno održala u Bundestagu, dopredsjednica Alternative za Njemačku Alice Weidel kritizirala je globalističke zakonodavce zbog uništavanja zemlje katastrofalnim migracijskim i “poraznim i antiposlovnim” politikama.

Angela Merkel, radikalni ljevičari i ostali globalistički političari gledali su kako nacionalističko-populistička političarka kritizira vladu zbog omogućavanja migrantske krize pomažući nevladinim organizacijama koji prevoze migrante u Europu.

Weidel je kritizirala vladu koja odbija osigurati granice zemlje i ozbiljno razmotriti “posljedice neregulirane migracije u našem socijalnom sustavu i statistikama kriminala”.

Govor je održan usred stalnog podsmjehivanja i odobravanja njezinih protivnika i stranačkih kolega.

“Kriza ne dolazi, ona je već ovdje”, izjavila je Weidel.

Weidel je nastavila citiranjem Augusta Hanninga, bivšeg šefa savezne obavještajne službe: “Više od dva milijuna uglavnom mladih muškaraca imigriralo je u Njemačku od 2015. godine”, što je masovno pridonijelo porastu kriminala i povećanom pritisku na njemačke socijalne službe.

“A sljedeći val je već iza ugla. Slike s Lezbosa predstavljaju natpis na zidu, koji pokazuje da je Turski dogovor, na koji ste se toliko dugo oslanjali, u potpunosti propao. Balkanska ruta je širom otvorena, a vi samo zatvarate oči na sve to”, dodala je suvoditeljica AfD-a.




“Mogli bismo zaustaviti migraciju koja dolazi preko Mediterana kad biste bili voljni pridružiti se Italiji i ostalim zemljama u praćenju Mediterana kako bi se osiguralo da nitko ne može prijeći more i ilegalno ući u Europu”, rekla je Weidel.

“Umjesto toga, vi potičete krijumčare i trgovce ljudima, poznatije kao ‘nevladine organizacije’. Vi čak dozvoljavate ilegalno prokrijumčarenim putnicima dolaske zrakoplovom u Njemačku. I sad želite uspostaviti svoju vlastitu državnu službu vodenog taksija. To se može opisati samo jednom riječju dame i gospodo, groteskno.”

Weidel je potom istaknula apsolutno smiješno ograničavanje slobodnog kretanja njemačkih građana pomoću “zabrana automobila, poreznih kazni i kratkoročnih intervencijskih mjera”, dok se istodobno lobira za politike koje potiču slobodno kretanje ilegalnih migranata diljem Europe.

“Naši socijalni sustavi su preopterećeni i nisu održivi”. Njemačkoj prijeti veliko siromaštvo među građanima starije dobi. Javni red pati. Gubi se sigurnost”, rekla je.

“Neophodna nam je temeljita promjena paradigme. Očuvanje okoliša i resursa umjesto zaštite klime. Zaustavite nesmotrenu tranziciju u proizvodnji energije. Zaustavite nekontroliranu imigraciju i osigurajte naše granice.”

Weidel je završila svoj govor citatom Ludwiga Erharda, koji glasi: “Draga Vlado, ne brinite se za moje poslove, već mi dajte dovoljno slobode i ostavite mi dovoljno plodova mog rada kako bih sam mogao oblikovati postojanje i sudbinu sebe i svoje obitelji.”